Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Παλιούς παράγοντες και παίκτες της ομάδας θα τιμήσει ο Παναιγιάλειος στην εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Ο Παναιγιάλειος θα βραβεύσει διοικητικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσφέρει παλαιότερα τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, στην εκδήλωση κοπής τής πρωτοχρονιάτικης πίτας που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (14/2). Όπως και πέρυσι, η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα «Έσπερος» στο Πανόραμα (Μεϊντανάς) Αιγιάλειας.

Επίσης, θα τιμηθούν και φίλοι του Παναιγιάλειου, οι οποίοι στηρίζουν εδώ και χρόνια την ομάδα.

Συγκεκριμένα, θα βραβευθούν οι Γιώργος Ροδόπουλος, Χάρης Μπόγδανος και Γιώργος Χελάκης ως διοικητικοί παράγοντες, οι παλιοί ποδοσφαιριστές Κώστας Μισαηλίδης και Κώστας Καραγιαννάκης, καθώς και οι Θεόδωρος Στεφανίδης, Τάκης Παναγόπουλος, Κώστας Αναστασόπουλος και Φίλιππος Μουστής για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί για τις 9 και η αξία τής πρόσκλησης είναι 15 ευρώ (περιλαμβάνει φαγητό και ποτό). Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, 1ος όροφος), στο καφέ «Ημίχρονο» (Ρωμανιώλη 4) και στο καφέ – μπαρ «Bongos» (Ζωοδόχου Πηγής).

Επίσης, κατά τη διάρκεια τής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά (1 ευρώ ο λαχνός), η οποία περιλαμβάνει δεκάδες δώρα.

Last modified onΠέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep