Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επέστρεψε και στο... «Καραϊσκάκης»!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Η ΑΕΚ απέσπασε 1-1 στο Φάληρο, είχε δοκάρι και τώρα περιμένει τον Ολυμπιακό με φόντο τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο στάδιο Καραϊσκάκης του Ολυμπιακού με γκολ του Αραβίδη στο 13ο λεπτό, ενώ είχε προειδοποιήσει νωρίτερα με δοκάρι του Μπαρμπόσα. Με πίεση σε όλο το γήπεδο προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Ερυθρόλευκους που δεν είχαν τρόπο να αντιδράσουν και να απειλήσουν την εστία της ΑΕΚ σε κανένα σημείο του αγώνα. Από την άλλη πλευρά οι Κιτρινόμαυροι είχαν περισσότερες ευκαιρίες και οι επιθέσεις τους ήταν σαφώς πιο επικίνδυνες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα έβαλε με την έναρξη του δεύτερου μέρους τον Μήτρογλου και τον Αφελάι, ώστε να πάρει περισσότερη ποιότητα στη δημιουργία και στην επίθεση, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει από μια στημένη φάση με κεφαλιά του Διαμαντάκου και τον Μιλιβόγιεβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στη συνέχεια με προβολή.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρεις εβδομάδες στον δεύτερο προημιτελικό, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Σιόβας, Σαντάνα (46' Μήτρογλου), Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Φορτούνης, Φουστέρ (46' Αφελάι), Διαμαντάκος 965' Ντομίνγκεζ).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας (94' Σαρρής), Μάνταλος (87' Κρισάντους), Μπαρμπόσα (71' Ρόβας), Αραβίδης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Σίπκας (Πέλλας)

Last modified onΤετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 22:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep