Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κατάθεση ψυχής»

 

Ο Πέτρος Δημητρίου μίλησε για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και έφτασαν στη νίκη (2-0) επί του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός του Αλίμου, Πέτρος Δημητρίου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες του μετά την ήττα από την Καλλιθέα. Αναλυτικά όσα δήλωσε έπειτα από τη νίκη (2-0) επί του Ηρακλής Ψαχνών:

«Επιστρέψαμε εκεί που ήμασταν πριν από την ήττα από την Καλλιθέα. Μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και ο τρόπος που κάλυψαν τους χώρους από το πρώτο λεπτό με εντυπωσίασε και εμένα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή με σφιχτή άμυνα και καλή λειτουργία. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο επειδή έπρεπε να διαχειριστούμε την κακή εμφάνιση με την Καλλιθέα και οι ποδοσφαιριστές έκαναν κατάθεση ψυχής. Ξέραμε πως θα είχαμε πρόβλημα αν δεν το παίρναμε αυτό το παιχνίδι.

Χρειαζόταν να το διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι και να παίξουμε με τη μπάλα κάτω, διότι ξέρουμε πως ο Ηρακλής Ψαχνών είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τη νίκη, όπως το κάναμε μετά την ήττα από την Καλλιθέα. Θα μείνουμε πάνω από την ζώνη των επικίνδυνων θέσεων και θα πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Last modified onΤρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep