Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλειδί η... ενέργεια»

Ο Κώστας Γεωργιάδης έδωσε το σύνθημα για νίκη του Αγροτικού σε βάρος του Πιερικού.

Για την ενίσχυση του ρόστερ και το προσεχές ματς με τον Πιερικό στον Εύοσμο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα ο Κώστας Γεωργιάδης. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Κώστα, μετά την ήττα από την ΑΕΛ ο Αστέρας βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας. Ανησυχείς ότι η πίεση για βαθμούς επηρεάζει την απόδοση της ομάδας;

«Δεν υπάρχει καμιά αρνητική πίεση στην ομάδα και αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας και βέβαια σε όλο το οικοδόμημα του Αγροτικού Αστέρα. Σύντομα η ομάδα θα βρίσκεται σε πιο ψηλές θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα».

Στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές, ο Αστέρας αντιμετώπισε τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίες και επίσης είχε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η συγκομιδή από αυτά τα παιχνίδια ήταν μία μεγάλη νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο οριακές ήττες. Δείχνει κάτι αυτό για την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας;

«Όλα τα παιχνίδια σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα απαιτούν συγκέντρωση και ιδιαίτερη προσοχή. Η ομάδα είναι δομημένη έτσι ώστε σε κάθε αγώνα να διεκδικεί τη νίκη. Υπάρχουν χαρακτήρες-νικητές μέσα στα αποδυτήρια που δεν συμβιβάζονται με άλλο αποτέλεσμα».

Πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Πόσο σημαντικό είναι πιστεύεις να προσαρμοστούν γρήγορα;

«Πραγματικά είναι σημαντική η γρήγορη προσαρμογή των καινούργιων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Η προσωπικότητα των νέων παιδιών αλλά και το πολύ καλό κλίμα που ήδη υπάρχει βοηθάει στο μπόλιασμά τους στην οικογένεια μας. Είναι υπέροχο το ότι υπάρχει ένα τόσο καλό ρόστερ και ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ μας».

Πόσο κρίσιμη είναι η αναμέτρηση με τον Πιερικό για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία;

«Υπάρχει μια οικογενειακή συμφωνία των αποδυτηρίων της ομάδας μας να αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, σαν να είναι ο τελευταίος και πιο κρίσιμος της χρονιάς. Σαν να είναι τελικός. Με αυτόν τον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε και τον επόμενο αντίπαλό μας. Η τεράστια ενέργεια που πάντα βγάζουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδό μας και η πολύ μεγάλη βοήθεια του κόσμου θα είναι το κλειδί για τη νίκη την Κυριακή».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep