Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Λαμία να μην κάνει υποδείξεις»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Νέα ανακοίνωση της ΑΕΛ σε βάρος της Λαμίας με τη... συνοδεία βίντεο.

Ο χαρτοπόλεμος μεταξύ της ΑΕΛ και της Λαμίας ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή (08/02) συνεχίζεται. Οι «βυσσινί» με νέα ανακοίνωση μίλησαν για εύνοια της ομάδας της Φθιώτιδας από τη διαιτησία και την κάλεσαν να μην κάνει υποδείξεις. Μάλιστα, ανάρτησαν και βίντεο από τα πέναλτι που πήραν οι «κυανόλευκοι» απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Ολυμπιακό Βόλου.

Φυσικά, η ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε και στις κατηγορίες της Λαμίας περί πλαστών εγγυητικών και σημείωσε ότι δεν έχει καμία σχέση και έστειλε μήνυμα να μην ανατρέχει σε άδικες καταστάσεις.

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:

Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ εν αντιθέσει με αυτή της ΠΑΕ Λαμίας, η οποία ραδιοφωνικά παραπονέθηκε για τη μη τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ζήτησε γραπτώς την τηλεοπτική κάλυψή του. Νωπή στη μνήμη των φιλάθλων είναι η εύνοια που εισπράττει η ΠΑΕ Λαμία την οποία μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει στo παρακάτω βίντεο:

Όλα τα ντέρμπυ της ΠΑΕ Λαμίας έχουν γίνει τηλεοπτικά και Κυριακή. Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι το πρώτο Κυριακάτικο για την ΠΑΕ ΑΕΛ. Οπότε καλό θα είναι να μη μιλάνε για εύνοια. Η ιστορία της ΑΕΛ αποδεικνύει όσα έχει συνεισφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως κάποια στιγμή να καταφέρει και η ΠΑΕ Λαμία να βάλει και αυτή ένα πετραδάκι. Της το ευχόμαστε. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην κάνει υποδείξεις. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει σχέση με πλαστές εγγυητικές και ας μην ανατρέχουν σε άδικες καταστάσεις. Ο κόσμος της ΑΕΛ ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα της.

ΠΑΕ ΑΕΛ».

Last modified onΠέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep