Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ελεύθερη η είσοδος για τους ανέργους

Δωρεάν θα μπορούν να παρακολουθούν οι άνεργοι τα εντός έδρας ματς του Αγροτικού Αστέρα.

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ανακοίνωσε πως η είσοδος για τους ανέργους θα είναι ελεύθερη ως το τέλος της σεζόν για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Ευόσμου. Παράλληλα, τα εισιτήρια για γυναίκες, φοιτητές, μαθητές και ηλικιώμενους θα κοστίζουν πέντε ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ αναφέρει: «Την Κυριακή 8/2 στις 15:00, στο Δημήτρης Κοντικάκης, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Πιερικό για την 16η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 είναι αλληλέγγυα στους ανέργους και η είσοδος για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τους επιτρέπεται δωρεάν με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και της Κάρτας Ανεργίας που βρίσκεται σε ισχύ.

Επίσης, για γυναίκες, φοιτητές (επιδεικνύοντας τη φοιτητική ταυτότητα ή πάσο), στρατιώτες (επιδεικνύοντας τη στρατιωτική ταυτότητα), μαθητές (επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο) και ηλικιωμένους (άνω των 60 ετών και με την επίδειξη ταυτότητας) ισχύει ειδική τιμή εισόδου που αντιστοιχεί σε 5 (πέντε) ευρώ.

Η είσοδος για τους αθλητές της ακαδημίας είναι δωρεάν, ενώ οι γονείς τους έχουν αμφότεροι δικαίωμα εισόδου με την αγορά μόνο ενός εισιτηρίου.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 (δέκα) ευρώ και όλα τα εισιτήρια των γηπεδούχων παρέχονται από το εκδοτήριο της Θύρας 1».

Last modified onΠέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep