Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έφερε Ριμπέιρο η ΑΕΛ!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον... παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος, Σερζίνιο Ριμπέιρο. Απάντηση σε Παπαϊωάννου.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωνε μετά το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα... ανακουφισμένος που ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, αλλά από τότε η ΑΕΛ έκανε δύο ακόμα προσθήκες! Μετά τον Ντάνι Ν' Γκεσάν, λοιπόν, οι «βυσσινί» απέκτησαν και τον Σερζίνιο Ριμπέιρο, γνωστό στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του σε Πιερικό και Λεβαδειακό.

Ο 30χρονος (16/06/85) Πορτογάλος μέσος τη διετία 2007-09 έπαιξε στη Football League με τον Πιερικό (56 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 γκολ) και ακολούθως φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Λεβαδειακού (32 ματς, 1 γκολ). Συνέχισε για δύο χρόνια στη Βουλγαρία με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (41/5), τη σεζον 2012-13 έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (19/5) και τα δύο τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στην Ουκρανία και τη Μέταλουργκ Ζαπορίζια (27 ματς).

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Sergio Felipe Dias Ribeiro».

Απάντηση σε Παπαϊωάννου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έπειτα από την απόφαση για τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου και κάλεσε... «τους ευεργετηθέντες από τη διαιτησία να σωπάσουν»! Αναλυτικά ανέφερε:

«Ως απάντηση στις ατυχείς δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Λαμία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας θα καλυφθεί τηλεοπτικά ύστερα από απαίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Όσο για τις υπόνοιες που αφήνει για την ΠΑΕ ΑΕΛ και την διαιτησία, καλό θα ήταν οι ευεργετηθέντες από αυτή να σωπάσουν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στην προηγούμενη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League ΟΠΑΠ, ζήτησε τη διακοπή του Πρωταθλήματος, σε μία προσπάθεια «συμμόρφωσης» της διαιτησίας, αίτημα στο οποίο η Διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία ήταν κάθετη και αρνητική. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι απόλυτα καθαρή σε όλα τα επίπεδα, γι΄αυτό οι επικριτές της να πάψουν να δημιουργούν εντυπώσεις».

Last modified onΤετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep