Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επίσημα... χωρίς συμβούλιο»

Ο Κώστας Ντάβαρης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Θανάση Παπαγεωργίου.

Μήνυμα στήριξης στον Θανάση Παπαγεωργίου έστειλε ο συνεργάτης του, Κώστας Ντάβαρης στον Πανηλειακό και σημείωσε ότι μόνο αυτός μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του Πύργου ξανά πίσω στη Football League. Μάλιστα, έριξε «βέλη» στον Ερασιτέχνη και τόνισε ότι επίσημα και νομότυπα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο συμβούλιο.

Αναλυτικά η δήλωση Ντάβαρη:

«Πρέπει να ξέρουμε όλοι καλά, ότι για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ είναι τεράστια υπόθεση, είναι η σωτηρία, είναι το μεγάλο ευτύχημα, που έχει βρεθεί το μεγάλο όνομα που λέγεται Θανάσης Παπαγεωργίου. Ένας δηλαδή, πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο του, που επίσης έχει πολύ σημαντική οικονομική επιφάνεια, καθώς επίσης έχει και μεγάλες και σημαντικές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις!

Ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ μέγεθος ως προσωπικότητα, που κανονικά θα έπρεπε, και μόνο να …ακούγαμε ότι θέλει να είναι ηγέτης στο νέο ξεκίνημα του Πανηλειακού, να πάμε μόνοι μας και χωρίς …δεύτερη κουβέντα να τον χειροκροτήσουμε και να του δώσουμε τα …κλειδιά!

Κι όχι να υπάρχουν κάποιοι, που …κουτοπόνηρα, από πίσω να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του με μόνο στόχο να πάρουν αυτοί οι ίδιοι κάποια προσωπικά οφέλη, κι από μπροστά να προσπαθούν να του βάλουν εμπόδια και να τον κατηγορούν! Κι όταν τώρα, ένα τέτοιο πρόσωπο, δίνει δημόσια υπόσχεση ότι θα είναι ενεργός, έτσι ώστε με αυτόν μπροστάρη, και με τη στήριξη όλων, να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για τον ιστορικό Πανηλειακό, πρέπει να καταλαβαίνει ο καθένας πόσο ΜΕΓΑΛΟ πράγμα είναι αυτό.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Φάνη Παπαδόπουλο, κι αν εμπλέκονται και κάποιοι ελάχιστοι ακόμα, να θέλουν να διώξουν μακριά, έναν τέτοιο άνθρωπο! Μια τέτοια “χρυσή” ευκαιρία για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ! Μήπως είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει ο καθένας αλλά και αυτοί, το πόσο σπουδαίο είναι να υπάρχει ενεργός και στην “πρώτη γραμμή” κάποιος σαν τον Θανάση Παπαγεωργίου; Την πλήρη εγγύηση για το λαμπρό μέλλον του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας! Και πόσο διαφορετικά είναι το να μην υπάρχει κάποιος σαν αυτόν για την επόμενη μέρα του Πανηλειακού;

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου θέλει να βάλει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες ευρώ για να οδηγήσει τον Πανηλειακό στη νέα εποχή. Και πρώτα από όλα στον πρωταθλητισμό και την άνοδο από τη Γ” Εθνική. Μια κατηγορία, ερασιτεχνική, στην οποία έχει μόνο να χάσει πολλά χρήματα, χωρίς το παραμικρό κέρδος…

Κι έχοντας βάλει στέρεες βάσεις, να μπορεί να κάνει έπειτα πρωταθλητισμό και στη Β” Εθνική. Πάλι με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες ευρώ διαθέσιμα, που ούτε βέβαια αυτά μπορεί να πάρει πίσω!

Γι' αυτό λοιπόν, κι εγώ, ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι γίνομαι “στρατιώτης” του Πανηλειακού στη νέα εποχή με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Το ίδιο έπρεπε, επίσης από την αρχή, να έχουν ήδη κάνει όλοι, όσοι λένε ότι θέλουν το …καλό του Πανηλέιακού.

Είπα και σε μια προηγούμενη δήλωσή μου ότι, είναι εξωφρενικό και απολύτως παράλογο να δημιουργούν προβλήματα και εμπόδια απέναντι στο καλό του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ κάποιος ή κάποιοι άνθρωποι, που νομίζουν οτι θα βγουν στη γυρα για να μαζεύουν 20ευρα και να λειτουργήσουν έτσι την ομάδα!

Και οποιοι νομίζουν μέσα στην …παραζάλη τους ότι μπορούν να κουμαντάρουν τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ για να διοικούν αυτοί στο …Τοπικό (!) και να πιστεύουν ότι θα έχουν και οικονομικά οφέλη (!) δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιο κακό στην ομάδα!!! Έχοντας “φτιάξει” ένα διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, που υπάρχει μόνο στη …φαντασία τους! Γιατί επίσημα και νομότυπα, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ συμβούλιο! Και πρέπει ο κόσμος της ομάδας να το ξέρει κι αυτό.

Εκτός αυτού, συνεχιζουν να κρύβονται και να μην ξεκαθαρίζουν τι θα ήθελαν αυτοί! Θα προχωρήσουν την ομάδα αυτοί που αντιδρούν; Και πού;;; Και πώς;;; Και δεν μπορεί να μένει έτσι στην αναμονή αυτή η μεγάλη πρόταση Παπαγεωργίου, που από πατριωτισμό και μόνο, θέλει να βοηθήσει την μεγάλη ομάδα του τόπου του.

Ο πρώτος που κατάλαβε πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να θέλει ο Θ. Παπαγεωργίου να οδηγήσει τον Πανηλειακό για να ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, είναι ο δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής. Που ήδη το έδειξε και με τη συνάντηση τους, καθώς και με τα θερμά λόγια που εκφράστηκε. Προσωπικά εγώ, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια τον κ. Λιατσή τόσο γι” αυτή την κατανόηση, όσο και για την ξεκάθαρη βοήθεια του σε όλους τους τομείς απο τη μεγάλη αγάπη του για τον Πανηλειακό.

Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ να γίνει σε βάρος της ένα ιστορικό “έγκλημα”! Γιατί, τέτοιο ήδη προσπαθεί να κάνει ο Φ. Παπαδόπουλος, με την καταστροφή του Πανηλειακού! Από ότι βλέπω, και από τις θέσεις που δημόσια έχουν ήδη πάρει, αλλά και από την καθημερινή επαφή που έχω με πολλούς, ο συντριπτικά πολύς κόσμος τα έχει ήδη καταλάβει όλα. Και περιμένουν τον Θανάση Παπαγεωργίου να ξεκινήσει την προσπάθεια του, για να την αγκαλιάσουν ΟΛΟΙ!

Ούτε …0,01% δεν πρέπει καν να είναι (και ξέρω ήδη ότι δεν είναι παραπάνω) αυτοί που θέλουν την καταστροφή του Πανηλειακού, κι όχι βέβαια το …καλό του Όλοι μας πρέπει να δίνουμε στον Θ. Παπαγεωργίου όση περισσότερη συμπαράσταση γίνεται, για να οδηγήσει τον Πανηλειακό μας όλο και πιο ψηλά! Και να ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ! Αυτά έχω να πω προς το παρόν. Καθαρά και ξάστερα, όπως πάντα».

Last modified onΤρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep