Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ευτυχώς τελείωσαν οι μεταγραφές»!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακουφίστηκε με το τέλος των μεταγραφών!

Μετά το 1-0 της ΑΕΛ απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε για τη χειμερινή περίοδο ενίσχυσης, απέφυγε να οριοθετήσει στόχο την άνοδο και αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Αρχικά για το παιχνίδι δήλωσε: «Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε 7 ημέρες. Είχαμε κουραστικό παιχνίδι στην Ζάκυνθο που χάσαμε άδικα. Ήμασταν κάπως κουρασμένοι. Είχαμε και πολλές ελλείψεις, γιατί δεν βγήκαν πολλά δελτία από τις μεταγραφές που κάναμε. Πετύχαμε παρόλα αυτά μια σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Από την άλλη Κυριακή θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ μας και θα έχουμε καλύτερς επιλογές να κάνουμε και λύσεις στα χέρια μας. Συγχαρητήρια στους πάικτες. Αρχίζουμε σιγά – σιγά να παίζουμε ποδόσφαιρο όπως θέλουμε. Χρειαζόμαστε συνοχή. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Για εμάς είναι μεταβατική περίοδος. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να δούμε την ομάδα εκεί που θέλουμε. Αυτήν η νίκη μας δίνει ψυχολογία ενόψει και του αγώνα με την Λαμία. Στόχος μου είναι να κάνω την ΑΕΛ πρώτα απ΄ όλα ομάδα».

Για το πότε θα είναι ομοιογενής η ΑΕΛ:

«Όταν αλλάζεις 10 παίκτες τον Ιανουάριο είναι δύσκολο. Οι μισοί δεν έπαιζαν. Κάποιοι δεν έχουν ρυθμό, άλλοι είναι πίσω. Δεν μπορώ να το ξέρω. Θα μου το δείξουν οι παίκτες μου. Αφού τελείωσαν οι μεταγραφέςμ να ησυχάσουμε. Το λέω με ανακούφιση αυτό και θα κοιτάξω πώς θα δέσω την ομάδα».

Για το αν ήταν εισήγησή του να φύγουν τόσοι πολλοί και να έρθουν 16, πολλοί από τους οποίους δεν έπαιζαν στις ομάδες τους:

«Από το πρώτο ματς που είδα την ομάδα είπα ότι πρέπει να γίνει ομάδα. Να παίζει μπάλα και μετά θα έρθουν οι στόχοι. Πριν έρθω είχαν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Δώσαμε ευκαιρίες σε ορισμένους, ζητήθηκε μείωση από άλλους. Άλλοι δέχτηκαν, άλλοι όχι. Δεν είναι εύκολο να αγοράσεις έναν παίκτη που παίζει. Προτάθηκαν μέχρι και 500 παίκτες. Κάθε μέρα ο κάθε μάνατζερ πρότεινε πέντε, δέκα, δεκαπέντε παίκτες. Άλλος κοροϊδεύει, άλλος δεν έρχεται. Μόνο ο Μπανούσης έπαιζε και ο Γιάντσης έπαιξε τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα.

Ο Ιανουάριος έχει ρίσκο. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για Super League. Στόχος είναι να φτιάξω ομάδα και επειδή ο Ηρακλής έχει φύγει και δύσκολα χάνει, είπαμε να μπούμε στα πλέι οφ και ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι ωραίο να οριοθετείς στόχους. Όταν, όμως βλέπεις την ομάδα στο γήπεδο, λες πρώτα πρέπει να γίνουμε ομάδα. Είμαι ένα μήνα εδώ. Πρώτα θα κάνουμε την ΑΕΛ ομάδα και μετά θα δούμε τους στόχους. Η ΑΕΛ πρέπει να γίνει ομάδα.

Εγώ πάντα θα λέω την αλήθεια. Αν δεν έχεις ομάδα, να πατάς καλά στο γήπεδο, να βάζεις τη μπάλα κάτω, να πολιορκείς τον αντίπαλο πώς θα πάρεις πρωτάθλημα;».

Σε ερώτηση σχετικά με όσα λένε οι διοικούντες για άνοδο:

«Σημασία έχει τι λέει ο προπονητής».

Για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ν' Γκεσάν:

«Ήρθε, έφυγε και δεν ξαναγύρισε. Το τι ζήσαμε αυτή τη μεταγραφική περίοδο δεν φαντάζεστε».

Ακολούθως ρωτήθηκε τι έγινε με τον Φλεριβάλ (δεν μπήκε, γιατί είχε τυπωθεί φανέλα με λάθος αριθμό), ο Τζαναβάρας χαμογέλασε και απάντησε: «Επέλεξα τον Πίντο, γιατί ο Μπόγιοβιτς είχε κράμπες».

Για το πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι:

«Με τους παίκτες που είχα, επέλεξα το 4-2-3-1. Ο Περίκο δεν μπορούσε να παίξει πάνω από 60 λεπτά. Βάλαμε τον Πίντο για στήριγμα στον Μπόγιοβιτς. Θα μπορούσαμε στο τέλος να σκοράρουμε, όμως η ομάδα αρχίζει να παίζει από πίσω. Με την επάνοδο των Μπανούση, Νεμπεγλέρα θα φτάσουμε στην περιοχή. Το θέμα είναι πώς θα πας από την άμυνα στην επίθεση με κάτω τη μπάλα. Η άμυνα είναι εύκολη, το να δημιουργήσεις και ταυτόχρονα να μην δεχτείς αντεπιθέσεις είναι δύσκολο. Θέλω και μου αρέσει να παίζουμε επιθετικά όπως πέρυσι. Αυτό ταιριάζει στην ΑΕΛ. Εκεί είναι ο αγώνας μας. Να χαιρόμαστε αυτό που θα βλέπουμε».

Σε ερώτηση γιατί η ΑΕΛ κατέβηκε με 17άδα, απάντησε:

«Δεν ήρθε το δελτίο του Παμλίδη. Αυτό συνέβη και με τον Κάντα και τον Μπανούση και τον Ρίστοβιτς. Ευτυχώς τελείωσαν οι μεταγραφές και ξέρω το ρόστερ. Η μπλε του Ρίστοβιτς από το Αζερμπαϊτζάν αργεί, στο Κονγκό δεν έχει ίντερνετ για να στείλουν τη μπλε του Κάντα...».

Για τον Μπλέντι:

«Είχε ζητήσει να φύγει από καιρό. Μου είπε ότι έβλεπε ότι δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες. Είναι καλό παιδί και ΑΕΛ. Του είπα να μείνει, να κάνει τις κινήσεις του και να περιμένει την τελευταία ημέρα. Μετά την ανακοίνωση της αποστολής με πήρε και μου είπε ότι δεν είχε χρόνο και έπρεπε να φύγει».

 

Media

Last modified onΤρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 02:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep