Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πακέτο από Απόλλωνα

Οι Ντούνης, Ντάφλας δόθηκαν δανεικοί στον Φωκικό από τον Απόλλωνα.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Φωκικός απέκτησε δύο ακόμα δανεικούς ποδοσφαιριστές. Αυτή τη φορά «ψώνισε» από τον Απόλλωνα και ενέταξε στο ρόστερ του τον μέσο, Ηλία Ντούνη και τον επιθετικό, Θωμά Ντάφλα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τελευταία μέρα μεταγραφών σήμερα και ο Φωκικός ανακοινώνει ότι απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές δανεικούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης.Πρόκειται για τον Ηλία Ντούνη που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ και τον Θωμά Ντάφλα που αγωνίζεται ως επιθετικός.

O μεν Ντούνης προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και έχει αγωνιστεί τόσο στην ανδρική όσο και στην Ομάδα Νέων Κ-20. Ενώ αναφορικά με τον Ντάφλα, πρόκειται για ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν από την περσινή χρονιά δοκιμάστηκε από την ΑΕΚ δείχνοντας καλά στοιχεία, ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε γιατί έδειξε για τον παίχτη ενδιαφέρον η νορβηγική Στρομγκόντσετ και τον έπεισε να αποχωρήσει για να μεταβεί στο εξωτερικό για δοκιμές. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης όπου αποδείχθηκε πρώτος σκόρερ με την ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκ.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ θα έχει τις «κεραίες» της ανοιχτές ως τις 13 Φεβρουαρίου για πιθανούς ελεύθερους ποδοσφαιριστές».

Last modified onΔευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015 18:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep