Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με 12 παίκτες και 7 μπάλες»...

Ο κ. Οικονόμου με τον Θανάση Γεωργακόπουλο 1 Ο κ. Οικονόμου με τον Θανάση Γεωργακόπουλο

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Οικονόμου

Εκκληση στον κόσμο των Μεγάρων και στη Δημοτική αρχή να βοηθήσει τον Βύζαντα, έκανε ξανά ο Δημήτρης Οικονόμου στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Καλλιθέας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάλι μία από τα ίδια... Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Με 12 παίκτες και 7 μπάλες δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Πρέπει κάποιος να μας πει αν η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει σαν ομάδα Β' εθνικής. Και ο κόσμος και η δημοτική αρχή πρέπει να βοηθήσουν»

Σε ο,τι αφορά την Καλλιθέα και τον αγώνα, ο τεχνικός του Βύζαντα είπε: «Παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Επαιξαν με 10 παίκτες και στο τέλος θα μπορούσαν να μας ισοφαρίσουν».

Τους παίκτες του Βύζαντα εκπροσώπησε ο Θανάσης Γεωργακόπουλος: «Θέλω να τονίσω και εγώ από την πλευρά μου το γεγονός ότι δείξαμε μεγάλο πάθος. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μας βοήθησε η αποβολή αρκετά. Να επισημάνω επίσης αυτά που είπε ο προπονητής μου. Συνεχίζουμε να παλεύουμε μόνοι μας. Δεν μας βοηθάει κανείς. Ευελπιστώ να βρεθεί κάποιος να ενδιαφερθεί σοβαρά για αυτήν την ομάδα».

Σε ερώτηση του «FL News» για το αν αρχίζουν να εξαντλούνται τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών, απάντησε: «Αρχίζουν να εξαντλούνται. Πάντως ό,τι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε. Θα δίνουμε και τη ψυχή μας και πιστεύω ότι κάποιος στο τέλος θα ενδιαφερθεί σοβαρά. Αυτή η ομάδα πρέπει να βοηθηθεί γιατί έχει κόσμο έχει και ιστορία και πρέπει να σωθεί».

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2012 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep