Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Αυτός είναι ο Άλεξ! (video)

To flnews.gr αποκαλύπτει το προφίλ του Άλεξ Ράφαελ που κλείνει στον Άλιμο.

Την Τρίτη (27/01) το flnews.gr ανέφερε πρώτο σχετικά με την παρουσία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Άλεξ στις προπονήσεις του Αλίμου. Περισσότερα στοιχεία δεν είχαν γίνει γνωστά, μέχρι σήμερα (28/01), οπότε το flnews.gr σας αποκαλύπτει ποιο είναι το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων.

Ο Άλεξ Ράφαελ ντα Σίλβα Αντόνιο όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1988 και μέχρι τον Οκτώβριο έπαιζε στην πρωταθλήτρια της Νότιας Κορέας, Ούλσαν Ντόλφινς (19 ματς, 5 γκολ). Νωρίτερα είχε φορέσει τη φανελα της Φεροβιάρια στην πατρίδα του (7 παιχνίδια) και το 2012 έπαιξε στην Ιαπωνία (10 αγώνες, 3 γκολ) με την Δεσπακουσάτσου Γκούνμα. Την ίδια χρονιά αγωνίστηκε στην Κομέρσιαλ της Βραζιλίας (5 αγώνες), ενώ τη σεζόν 2011-12 μέτρησε 5 ματς και 1 γκολ με τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Πριν μεταβεί στην Αυστρία ο Άλεξ Ράφαελ έπαιζε στη Ρεντ Μπουλ της Βραζιλίας και σε 83 ματς σημείωσε 26 γκολ.

Σημειώνεται ότι εντός των ημερών θα αφιχθούν στη χώρα μας δύο ακόμα Βραζιλιάνοι επιθετικοί. Αντίθετα, ο Γιώργος Γούλας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Σε ό,τι αφορά στον μεταγραφικό στόχο, Νίκο Σταυριανό, οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν εμπόδια σε ό,τι αφορά στη λύση του συμβολαίου του με τον Παναιγιάλειο.

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 22:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep