Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άθλος για τον ΑΟ Χανιά!

Πρόκριση για τον ΑΟ Χανιά με νίκη - ανατροπή (2-1) στα Γιάννενα και σφάγσμα εισιτηρίου στους «8» μέσω της διαδικάσιας των πέναλτι!

Η ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Χανιά δεν έκανε την ομάδα της Κρήτης να πιστέψει πως η ρεβάνς στους Ζωσιμάδες ήταν ταξίδι αναψυχής και αφού το πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έφτασε σε μια ιστορική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος στη διαδικάσια των πέναλτι με 5-3! Το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο.

Η ομάδα του ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ στο 39ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή του Σαπαλίδη και έδειξε να «κλειδώνει» την πρόκριση. Η κόκκινη κάρτα, όμως που είδε ο Κρητικός στο 43ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες και ο Κρητικός που είχε μπει αλλαγή για τα Χανιά στο 53ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε ελπίδες μέχρι το τέλος για ανατροπή. Ο Γκότοβος με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον ΑΟ Χανιά στο 95ο λεπτό και έστειλε το ματς στην παράταση που δεν υπήρξαν ιδιαίτερες φάσεις.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Μανιάς έστειλε στην πρώτη εκτέλεση τη μπάλα στο δοκάρι και έτσι ξεκίνησε με μειονέκτημα η ηπειρωτική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων ευστόχησαν σε όλα και ο Πάγκαλος ήταν εκείνος που εκτέλεσε το τελευταίο και έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς. 

Στον πίνακα οι ομάδες είναι με τη σειρά που ξεκίνησαν να χτυπούν τα πέναλτι.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ   
Κρητικός 0-1  Μανιάς ΔΟΚΑΡΙ
Γκότοβος 0-2  Ντάσιος 1-2
Γκονζάλες 1-3  Φονσί 2-3
 Κοντέων 2-4 Τζημόπουλος 3-4 
 Πάγκαλος 3-5

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Φόνσι, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Γιάκος (100' Ίλιτς), Αυγενικού (60' Τζιμόπουλος), Χαρίσης, Ηλιάδης (80' Μανιάς), Μιχαήλ, Κρητικός, Ντάσιος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Εσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας (46' Κρητικός), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (103' Γανωτής), Αλέκου (46' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Πάγκαλος.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) 

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep