Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Μόνο αν πληρώσει για Σικαμπάλα»

Τι αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ για το φλερτ ΑΟ Χανιά - Σικαμπάλα.

Εξαιρετικά δύσκολη ήταν εξ αρχής η περίπτωση απόκτησης του Σικαμπάλα από πλευράς ΑΟ Χανιά. Το flnews.gr είχε αποκαλύψει στις 23 Ιανουαρίου το ενδιαφέρον των Κρητικών για τον Αιγύπτιο εξτρέμ και την Τρίτη (27/01) η πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol» αναφέρθηκε στις πιθανότητες αποχώρησής του με προορισμό τη χώρα μας. Και όπως σημείωσε, ο ΑΟΧ έχει κάνει επαφή μόνο με τον ποδοσφαιριστή και όχι με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας...

«Τα Χανιά μίλησαν με τον ποδοσφαιριστή αλλά όχι ακόμα με την ομάδα», ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα και σημείωσε: «Παρότι λείπει από τον περασμένο Οκτώβριο, εξακολουθεί να ενδιαφέρει ευρωπαϊκές ομάδες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μία της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ελληνική ομάδα μίλησε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και τώρα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Σπόρτινγκ. Ωστόσο, δύσκολα αυτή θα γίνει αποδεκτή. Η Σπόρτινγκ είναι έξαλλη με τον ποδοσφαιριστή και δεν πρόκειται να του διευκολύνει την έξοδο. Ο μόνος τρόπος για να γίνει η συμφωνία είναι ο ΑΟ Χανιά να πληρώσει για τον δανεισμό του και να έχει οψιόν αγοράς».

Όπως γίνεται κατανοητό, ακόμα και αν ο Σικαμπάλα απαντήσει θετικά, αυτό δεν θα είναι αρκετό για να μεταβεί στα Χανιά...

Last modified onΤρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep