Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ανήκουμε ψηλά»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την σημασία της νίκης με την Επισκοπή.

Η αντίδραση του Αχαρναϊκού μετά την ήττα από την Παναχαϊκή, αλλά και η σιγουριά της νίκης απέναντι στην Επισκοπή παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν τα στοιχεία που ικανοποίησαν τον τεχνικό, Γιώργο Βαζάκα. Όπως δήλωσε:

«Η ομάδα μου έδειξε σήμερα πως έχει ξεφύγει και βρίσκεται ψηλά. Παρότι προερχόμασταν από μια ήττα στη Πάτρα με την Παναχαϊκή και δεχθήκαμε γρήγορο γκολ από τον αντίπαλο δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Αντιδράσαμε σαν ομάδα και στις δύο καταστάσεις και αυτό δείχνει πολλά. Μετά το γκολ της Επισκοπής είχαμε ηρεμία ψάξαμε τις φάσεις και δημιουργήσαμε αρκετές τελικές προπάθειες.

Βάλαμε την μπάλα κάτω, είχαμε υπομονή και τελικά φτάσαμε στην ισοφάριση και πετύχαμε ακόμη τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαν να είναι ακόμη περισσότερα αφού είχαμε τελικές προσπάθειες. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν σοβαρότητα στην ομάδα και είναι ακόμη πιο σημαντικό για εμένα επειδή όλοι θεωρούν πως οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία είναι εύκολη υπόθεση.

Η Επισκοπή είναι καλή ομάδα και σίγουρα δεν είναι αυτή η θέση της σύμφωνα με την αξία της. Ο Αχαρναϊκός έχει δυναμική και είναι για πολύ ψηλά. Σήμερα ήταν ενωμένος αφού είχε την στήριξη των φιλάθλων του σε όλο το μας. Αν είμαστε ενωμένοι διοίκηση - κόσμος - ομάδα θα πάμε πάρα πολύ ψηλά».

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep