Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν υπολογίζει δύο ο Παπαδόπουλος

Ο Εμάνουελ Περόνε δεν θα παίξει κόντρα στον Πιερικό Ο Εμάνουελ Περόνε δεν θα παίξει κόντρα στον Πιερικό

Χωρίς τους Εμάνουελ Περόνε και Γιώργο Σαραμαντά θα παίξει ο Ηρακλής κόντρα στον Πιερικό.

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η αποστολή του Ηρακλή για το παιχνίδι της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου με τον Πιερικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/1). Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Εμάνουελ Περόνε και Γιώργος Σαραμαντάς.

Στη διάθεση του προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου βρίσκονται οι Χουάντερσον, Παπαθανασίου, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ζαμπάζης, Τσιλιανίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Κάσσος και Τσιλιγκίρης.

Επαγγελματίας ο Τσότρας

Στο μεταξύ, επαγγελματίας έγινε ο Γιάννης Τσότρας στον Ηρακλή. Πρόκειται για αμυντικό, 19 ετών.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων υπέγραψε ο Γιάννης Τσότρας, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ-20 του Ηρακλή.Γεννημένος στις 30 Απριλίου 1996 ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του Φιλύρου και σε ηλικία 14 χρονών ήρθε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή».

Ο 19χρονος αμυντικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα που αγαπώ και στην οποία αγωνίζομαι από μικρός. Είναι σημαντική στιγμή και η δικαίωση των προσπαθειών που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει και όλους τους προπονητές, γιατί με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην Κ-20 τον Θάνο Χατζηαθανασίου και βέβαια τον Νίκο Παπαδόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να ενταχθώ στην επαγγελματική ομάδα. Απο εδώ και πέρα το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Τέλος, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πιερικό, από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου, τα οποία θα ανοίξουν το Σάββατο (24/1) στις 16.00.

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep