Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παρέμεινα για το ματς στο Μενίδι»

Ο Τάκης Διακάκης θα αποχωρήσει τη Δευτέρα (26/1) από την Επισκοπή Ο Τάκης Διακάκης θα αποχωρήσει τη Δευτέρα (26/1) από την Επισκοπή

Το ματς με τον Αχαρναϊκό θα είναι και το τελευταίο για τον υπηρεσιακό προπονητή Τάκη Διακάκη στην Επισκοπή.

Ο Τάκης Διακάκης θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας της Επισκοπής για την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο Χανιώτης προπονητής θα αποχωρήσει από την ομάδα του Ρεθύμνου αμέσως μετά όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του στο σάιτ της ΠΑΕ: «Μετά την παραίτησή μας από την τεχνική ηγεσία, παρέμεινα στις υπηρεσίες της Επισκοπής για το ματς με το Μενίδι ώστε η ομάδα να μην είναι ακέφαλη σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιγνίδι. Πιστεύω ότι από την ερχόμενη Δευτέρα όπου μεσολαβεί και το ρεπό μας την επόμενη Κυριακή, θα είναι η κατάλληλη στιγμή, να έρθει ο επόμενος προπονητής για να έχει το χρόνο να μάθει την ομάδα ώστε να αποχωρήσω και 'γω με τη σειρά μου».

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24/1) είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι μ' έναν αντίπαλο που βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία κι ο οποίος έχει ενισχυθεί πολύ στην παρούσα μεταγραφική περίοδο. Σε μια πάρα πολύ σκληρή έδρα όπως είναι αυτή του Μενιδίου, το θετικό αποτέλεσμα για μας, είναι μονόδρομος γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά, αρκεί η ομάδα να μην έχει την κακοδαιμονία που την κατατρέχει τα τελευταία ματς από τα οποία δεν παίρνουμε βαθμολογικά αυτό που αξίζουμε».

 

Ο Τάκης Διακάκης θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας ο οποίος θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου για το ματς με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι.

Ο Χανιώτης τεχνικός προπόνησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τους κυανόλευκους παίκτες κι όπως όλα δείχνουν, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, θα είναι και το τελευταίο του ματς με την ομάδα μας…

Ο ίδιος πάντως, ως α’ προπονητής, έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Το Σάββατο (24/1), έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι μ’ έναν αντίπαλο που βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία κι ο οποίος έχει ενισχυθεί πολύ στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Σε μια πάρα πολύ σκληρή έδρα όπως είναι αυτή του Μενιδίου, το θετικό αποτέλεσμα για μας, είναι μονόδρομος γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε ψυχολογικά και βαθμολογικά, αρκεί η ομάδα να μην έχει την κακοδαιμονία που την κατατρέχει τα τελευταία ματς από τα οποία δεν παίρνουμε βαθμολογικά αυτό που αξίζουμε».


«Παρέμεινα για το ματς στο Μενίδι…»

Ο Τάκης Διακάκης μίλησε και για την δική του προσωπική στιγμή, ως α’ προπονητής της Επισκοπής ο οποίος θα την κατευθύνει στο ματς με το Μενίδι. Από την ερχόμενη Δευτέρα (26/1) όμως, θα ακολουθήσει κι εκείνος τον δρόμο του συνεργάτη του, Κώστα Ανυφαντάκη.
«Μετά την παραίτησή μας από την τεχνική ηγεσία, παρέμεινα στις υπηρεσίες της Επισκοπής για το ματς με το Μενίδι ώστε η ομάδα να μην είναι ακέφαλη σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιγνίδι.

Πιστεύω ότι από την ερχόμενη Δευτέρα όπου μεσολαβεί και το ρεπό μας την επόμενη Κυριακή, θα είναι η κατάλληλη στιγμή, να έρθει ο επόμενος προπονητής για να έχει το χρόνο να μάθει την ομάδα ώστε να αποχωρήσω και ‘γω με τη σειρά μου».
Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιανουάριος 2015 11:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep