Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε σχολείο Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης

Η κοινωνική δράση του Αγροτικού Αστέρα συνεχίζεται.

Στο 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου βρέθηκαν την Πέμπτη (22/01) οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα, Δημήτρης Σκλιοπίδης, Άγγελος Καραντασιάδης στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων των «σταχυοφόρων». Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι οικογενειακός σύλλογος. Οι άνθρωποι του νοιάζονται ο ένας για τον άλλο, για τους συμπολίτες τους και την πόλη του Ευόσμου. Στην καρδιά της κοινότητας μας είναι τα παιδιά και στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιούνται από το σύλλογο σήμερα δύο ποδοσφαιριστές μας επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου.

agrotikos1

Οι Δημήτρης Σκλιοπίδης και Άγγελος Καραντασιάδης, συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Κοινωνικής Δράσης του συλλόγου, την κυρία Κοντοζίδου, εκπροσώπησαν τον Αγροτικό Αστέρα σε αυτή την επίσκεψη και ενθάρρυναν τους μαθητές να πιστέψουν στη δύναμη του Αθλητισμού και της Εκπαίδευσης. Φυσικά, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και οι ερωτήσεις τους αφορούσαν σχεδόν πάντα την ομάδα της πόλης τους, τον Αγροτικό Αστέρα!!

Μιλώντας στο agrotikosasterasfc.gr, ο Δημήτρης και ο Άγγελος, εξήγησαν τη σημασία αυτών των κοινωνικών δράσεων και πως η αγάπη που εισπράττουν από τον κόσμο μπορεί να βοηθήσει στην επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα:

- Άγγελε, η επίσκεψη σας είχε θέμα τον Αθλητισμό και τη Μόρφωση. Πόσο σημαντικό είναι να πιστέψουν τα παιδιά σε αυτές τις δύο έννοιες;

«Πάρα πολύ. Μέσα από το σχολείο και τον αθλητισμό θα αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο. Τα παιδιά που συναντήσαμε σήμερα μπορεί να είναι ακόμα στο γυμνάσιο, αλλά αντιλαμβάνονται ότι η εποχή μας είναι δύσκολη. Όμως, δεν πρέπει να έχουν ηττοπάθεια. Το σχολείο και ο αθλητισμός θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και να διεκδικήσουν τα όνειρα τους με τα κατάλληλα προσόντα».

- Δημήτρη, είσπραξατε σήμερα ξανά αγάπη από τους νεαρούς φιλάθλους της ομάδας και είδαμε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ότι ο κόσμος του Ευόσμου επιστέφει σιγά σιγά στο Δημήτρης Κοντικάκης. Πως επηρεάζει τη ψυχολογία στα αποδυτήρια αυτή η υποστήριξη;

«Η συμπαράσταση του κόσμου είναι πηγή ενέργειας για τους ποδοσφαιριστές. Το κλίμα στα αποδυτήρια του Αστέρα είναι πάντα ισχυρό και αισθανόμαστε ότι είμαστε μία οικογένεια. Ωστόσο, έχοντας σε κάθε παιχνίδι την ίδια και μεγαλύτερη υποστήριξη από τους φιλάθλους, όπως στην αναμέτρηση με την Καλαμαριά, θα μπορέσουμε να είμαστε πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί στη συνέχεια».

Χωρίς Τσεμπερίδη

Σημειώνεται ότι ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (23/01, 15:00) με τη Λαμία στον Εύοσμο ο τεχνικός, Περικλής Αμανατίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλέξανδρο Τσεμπερίδη. Η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα και, φυσικά, στόχος είναι το τρίποντο έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα 1926.

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep