Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλουν σερί τα Γιαννιτσά

Μεταγραφικές εξελίξεις την προσεχή εβδομάδα

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα η Αναγέννηση Γιαννιτσών θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με την Αναγέννηση Επανομής εντός έδρας. Ο τεχνικός Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καρυοφύλλη και τον τραυματία Τοσουνίδη. Αντίθετα, ο Τζεβελέκης αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

 

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφικές εξελίξεις, πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι η στασιμότητα που υπάρχει αφορά σε διαφωνία της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία. Το σίγουρο είναι ότι την προσεχή Δευτέρα (16/1) ο Γιώργος Ιορδανίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Αετό Σκύδρας θα επιστρέψει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Είναι μεσοεπιθετικός, 22 ετών και θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή της ομάδας.

 

 

Τέλος, για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής μίλησε ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, και για την κόντρα με τον πατέρα του Αλέκο, που είναι προπονητής της προσεχούς αντιπάλου των Γιαννιτσών. «Οι ιδιαιτερότητες είναι πολλές, αλλά δεν μετρά ότι ο πατέρας μου είναι αντίπαλος. Θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη στα Γιαννιτσά και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από ένα μεγάλο θρίαμβο με την Παναχαϊκή. Είναι σημαντικό ότι και οι δυο ομάδες έχουν ως τώρα καλή πορεία» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επανομής ο νεαρός γκολκίπερ.

 

Την ίδια ημέρα θα γίνει νέα μεταγραφική σύσκεψη ανάμεσα στους ανθρώπους του συλλόγου, οπότε και ίσως γίνει γνωστό το μέλλον των Αποστόλου και Τσικνίδη στα Γιαννιτσά. 

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep