Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβάδισμα της ΑΕΚ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με το αυτογκόλ του Φάμπιο και το 1-1 πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Κέρκυρας.

Το αήττητο στα φετινά επίσημα ματς κράτησε η ΑΕΚ και έπειτα από το εκτός έδρας 1-1 με την Κέρκυρα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Φαίακες μπήκαν δυνατά στο ματς, αλλά μετά το 20λεπτο η Ένωση ισορρόπησε. Βέβαια, η πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 38' ο Καϊκούτ μόνος στη μικρή περιοχή αστόχησε.

Η ομάδα του Ιονίου πήρε το προβάδισμα από στημένη φάση. Ο Χαβίτο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Βενέτης στην καρδιά της άμυνας έκανε το 1-0. Ωστόσο, 10 λεπτά μετά ο Φάμπιο υπό την πίεση του Γιόχανσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ενώ είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου. Έτσι, με το 1-1 η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος (78' Ναγιάρ), Καρντόσο, Φάμπιο (71' Κόντος), Ρόχας (84' Μαρκόφσκι), Χαβίτο, Καϊκούτ.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Πεταυράκης, Τζανετόπουλος (66΄ Γιόχανσον), Ανάκογλου, Πλατέλλας (80' Μ. Ντούνης), Μάνταλος, Αραβίδης, Μπρέσεβιτς (89' Σοϊλέδης).

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Καμπούρης (Εύβοιας)

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
68' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή και ο Φάμπιοσε διεκδίκηση με το Γιόχανσον την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του με επαφή στο σώμα του.
58' ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση κόρνερ του Χαβίτο από αριστερά, η μπάλα περνά από όλους και ο Βενέτης με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!
47' Σουτ του Μάνταλου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.
έναρξη δεύτερου μέρους
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
41' ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ γκολ του Μπρέσεβιτς ως οφσάιντ. Σωστή η υπόδειξη.
38' Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Σέντρα του Φάμπιο από αριστερά, ο Χαβίτο πάσαρε για τον Καϊκούτ, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ στο σουτ.
5' σουτ του Αραβίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία της Κέρκυρας.

Last modified onΤετάρτη, 21 Ιανουάριος 2015 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep