Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν ο Σπάσιτς

Αποχώρησε από τον Πιερικό ο Στέφαν Σπάσιτς, εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί εδώ και καιρό.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποχώρησης επισημοποιήθηκε, έστω με καθυστέρηση. Στις 28 Δεκεμβρίου το flnews.gr είχε γράψει ότι ο Στέφαν Σπάσιτς θα αποτελούσε παρελθόν για τον Πιερικό. Τη Δευτέρα (19/1) η κατερινιώτικη ΠΑΕ επισημοποίησε το ''διαζύγιο'': «Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΌΣ ενημερώνει για την λύση κοινή συναινέση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστη STEFAN SPASIC και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα». Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, ο 27χρονος Σέρβος μέσος θα συνεχίσει να παίζει στα Τρίκαλα.
Από εκεί και πέρα, τηρουμένων των αναλογιών ο Πιερικός τα πήγε μια χαρά στο ματς με τη Ζάκυνθο. Στόχος ήταν η νίκη, αλλά οι αποχωρήσεις αρκετών παικτών (Ντόικιτς, Σεντεμέντες, Μάρκοβιτς, Αλεξίου, Πατσιογεώργος, Κοντσίδης) έχουν αποδυναμώσει το ρόστερ. Χαρακτηριστικό ότι και ο Μανίκας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατεί να μετέχει στις προπονήσεις.
Πάντως από το επόμενο ματς ο προπονητής Θωμάς Γράφας θα είναι σε θέση να υπολογίζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, μια και έχει διευθετηθεί το θέμα με την ενημερότητα. Έτσι απέναντι στον Ηρακλή οι «μελανόλευκοι» θα είναι ενισχυμένοι και θα βάλουν πλώρη για την κατάκτηση των βαθμών που θα τους κρατήσουν στην κατηγορία.

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 19:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep