Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βραβεύτηκε η Επισκοπή (photos)

Η ΕΠΣ Ρεθύμνου βράβευσε την Επισκοπή σε χοροεσπερίδα.

Τιμητικές πλακέτες στην ΠΑΕ Επισκοπή, τον πρόεδρο, Μιχάλη Νικολιδάκη και τον πρώην πλέον προπονητή της κρητικής ομάδας, Κώστα Ανυφαντάκη απένειμε η ΕΠΣ Ρεθύμνου σε χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου:

Η… απόδοση τιμών έγινε κατά σειρά:

ΠΑΕ Επισκοπή

Το σωματείο μας, η ΠΑΕ Επισκοπή, βραβεύθηκε για το γεγονός ότι συνεχίζει για τρίτη χρονιά στις επαγγελματικές κατηγορίες και δη τα τελευταία δύο χρόνια στην Football League διαφημίζοντας τον Νομό μας σ' όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η Επισκοπή αγωνίζεται στην Football League από τη σεζόν 2013-14, ενώ διαθέτει ομάδα Νέων (Κ19), τοπικού και φυσικά πάρα πολλά παιδιά στις ακαδημίες.

Μιχάλης Νικολιδάκης

Η Ε.Π.Σ.Ρ. τίμησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μιχάλη Νικολιδάκη. Ο ισχυρός άνδρας της Επισκοπής που ανδρώθηκε μέσα από το συγκεκριμένο σωματείο, αγωνίστηκε σ' αυτό για κάτι παραπάνω από 16 χρόνια. Επίσης έπαιξε δύο σεζόν (το 1991-92 στη Δ' Εθνική και το 2005-06 στον Άρη στο τοπικό). Το 2008 επέλεξε το διοικητικό δρόμο υπηρετώντας τον σύλλογο μέχρι και σήμερα.

Αφιερώνοντας ψυχή τε και σώματι στην Επισκοπή, ακολούθησε το ένστικτό του, όπου μέσα από διαδοχικές επιτυχημένες χρονιές, η Επισκοπή, κατέκτησε το νταμπλ τη σεζόν 2011-12 και την αμέσως επόμενη (2012-13), κέρδισε την άνοδο από την Γ' Εθνική στην Football League.

Ο Μιχάλης Νικολιδάκης έχει βάλει το στοίχημα για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορέσει να διατηρηθεί σε κορυφαίο ποδοσφαιρικά επίπεδο έχοντας αναδιαμορφώσει το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» οραματιζόμενος επίσης και μια νέα ποδοσφαιρική ανάπτυξη σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Γάλλου.

Κωστής Ανυφαντάκης

ann

Ένα από τα εκλεκτά πρόσωπα της βραδιάς ήταν κι ο Κώστας Ανυφαντάκης, ο μέχρι πρότινος προπονητής μας στην ΠΑΕ. Γεννημένος στις 29/10 του 1971, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Κεραυνό το 1984 και μετέπειτα αγωνίστηκε σε Χανιά, ΕΑΡ, Αθηναϊκό και ΑΟΑΝ έχοντας πρωτίστως φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Νέων (9 γκολ) κι Ελπίδων (4 γκολ).

Στις εθνικές κατηγορίες αγωνίστηκε σε 233 ματς επιτυγχάνοντας 60 τέρματα. Κρέμασε τα παπούτσια πολύ μικρός (στα 28 του χρόνια) για να ξεκινήσει ως προπονητής διατηρώντας τη δική του ποδοσφαιρική ακαδημία (Ρέθυμνο ΠΣ). Αργότερα με τη συνεργασία του στην Επισκοπή, έφτιαξε το πρόγραμμα «Επισκοπή 2012-15» όπου «τρέχει» μέχρι και σήμερα.

velo

Στην εκδήλωση επίσης τιμήθηκαν οι: Παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης (παράγοντας Αετού Ανωγείων), Μιχάλης Σταγάκης (πρώην πρόεδρος ΕΠΣΡ), Ιωάννης Παρασχάκης (παράγοντας Τάλως Μελιδονίου), Παναγιώτης Σιμιτζής (μετά θάνατον), το σωματείο Ερμής Ζωνιανών, οι ενεργές ακαδημίες που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα Ρεθύμνου καθώς και η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Περάματος που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep