Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απογοητευτήκαμε...»

Το τρίτο γκολ του Απόλλωνα «έκοψε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ερμιονίδας.

Στα λάθη των παικτών του στάθηκε ο προπονητής της Ερμιονίδας, Ρομπέρτο Μπολάνο μετά την ήττα (4-2) από τον Απόλλωνα και δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, είναι δίκαιη η νίκη του. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και τα δύο πρώτα γκολ προήλθαν από λάθη μας. Και πριν προηγηθεί ο Απόλλων είχαμε ευκαιρία και μετά το πρώτο γκολ αντί να ισοφαρίσουμε δεχτήκαμε και δεύτερο. Πάλι από δύο στιγμές αδράνειας ήρθαν και άλλα δύο γκολ στο δεύτερο.

Τα λάθη πληρώνονται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί έχουμε δύσκολο ματς την επόμενη αγωνιστική. Μετά το τρίτο γκολ απογοητευτήκαμε και αυτό δεν είναι σωστό. Καμιά φορά πρέπει να σε θέλει και η μπάλα. Καμιά φορά πληρώνεις τα λάθη σου και ο αντίπαλος δεν πληρώνει τα δικά του. Έτσι ήρθε αυτή η μεγάλη ήττα για μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά στο πρώτο γκολ για δύο λεπτά δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τη μπάλα από την περιοχή μας. Χάνει ο Τσακόν την ευκαιρία να ισοφαρίσει και δεχόμαστε δεύτερο τέρμα. Έτσι είναι, τα γκολ μπαίνουν από λάθη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep