Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Χωριανόπουλο η Καλλονή

Ο Χωριανόπουλος με τον Λίνο στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ Ο Χωριανόπουλος με τον Λίνο στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

Με το νέο τους απόκτημα οι νησιώτες κόντρα στην ΑΕΛ.

Ετοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Καλλονής είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Ο 32χρονος μπακ-χαφ/εξτρέμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας από τον Λουτσιάνο για το ματς με την ΑΕΛ. Να σημειωθεί πως ο Χωριανόπουλος προορίζεται στους νησιώτες για ακραίος αμυντικός μετά τον τραυματισμό του Τζιωρτζιόπουλου και τη φυγή του Σκάγκλια. Να σημειωθεί πάντως πως στον Εθνικό Αστέρα έπαιζε ως δεξιός εξτρέμ.
Αναλυτικά η αποστολή
Σουλογάνη, Μάπα, Γάλα, Βλαστέλλη, Κριπιντίρη, Τραορέ, Προβατίδη, Βαλιός, Χωριανόπουλο, Μήτση, Μαρσέλο, Μανουσάκη, Χατζόπουλο, Λεοζίνιο, Μανούσο, Θυμιόπουλο, Τριανταφύλλου, Ταραχούλσκι.

 

Βάζει πούλμαν η διοίκηση

Στο μεταξύ η διοίκηση αποφάσισε να καλύψει τα μεταφορικά έξοδα όσων θέλουν να δουν τον αγώνα και δεν μπορούν να πάνε από την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Οσοι λοιπόν δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα μπορέσουν να μεταβούν στην πρωτεύουσα του νησιού με πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει στις 13:30 από το Λύκειο Καλλονής.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Ιανουάριος 2012 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep