Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προσγείωση και συγκέντρωση»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο flnews.gr για τις δυσκολίες του αγώνα με την Παναχαϊκή Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο flnews.gr για τις δυσκολίες του αγώνα με την Παναχαϊκή

Ο Αχαρναϊκός, που παραμένει αήττητος εκτός έδρας, είναι έτοιμος για το ματς με την Παναχαϊκή.

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (17/1), ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αχαρναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή. Στις τάξεις της ομάδας του Μενιδίου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα, η οποία πηγάζει αφενός από την έλλειψη προβλημάτων και αφετέρου από την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει μακριά από την έδρα της.

Ο Αχαρναϊκός καταγράφει στο ενεργητικό του τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες μακριά από το γήπεδό του, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για... σκληρό καρύδι.

Πάντως, ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας μιλώντας στο flnews.gr τόνισε ότι ο αγώνας με την Παναχαϊκή έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. «Παίζουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της. Όταν αγωνίζεσαι με τον δεύτερο της βαθμολογίας στο γήπεδό του, ξέρεις ότι θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε 'προσγειωμένοι' και να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της συνάντησης ώστε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Παγούδης, Ψύχος, Χριστόπουλος, Νιάρος,
Ιωαννίδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Δημόπουλος, Εμέκα, Καλαμιώτης, Παπατόλιος, Ιορδανίδης, Γιέσιτς, Χατζηκοσμάς, Ταμπάκης, Αθανασίου, Καλογερόπουλος, Τσιάμης, Αθανάσοφ και Σκαθαρούδης.

Last modified onΣάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep