Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τυπικά Κουρέλλας

Ο Αγροτικός Αστέρας επισημοποίησε την απόκτηση του Νίκου Κουρέλλα.

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Αγροτικό Αστέρα να κάνει δικό του τον Νίκο Κουρέλλα. Η ομάδα του Ευόσμου γνωστοποίησε τη μεταγραφή αναφέροντας: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Κουρέλλα. Ο 21χρονος (22/5/1993) πλάγιος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τον Έβρο Σουφλίου, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί στην ΑΕΚ και στην Καβάλα».
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Αστέρα, ο Κουρέλλας εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν στο Δημήτρης Κοντικάκης: «Με έπεισε η ασφάλεια και η ποιότητα του Αγροτικού Αστέρα σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, οι άνθρωποι του έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να με φέρουν στην ομάδα και από τις συζητήσεις διέκρινα ότι έχω να κάνω με σωστούς και έξυπνους παράγοντες. Οι φιλοδοξίες μου ταιριάζουν απόλυτα με αυτό το σύλλογο και επίσης εδώ νιώθω ότι ως ποδοσφαιριστής θα έχω το απαραίτητο επαγγελματικό επίπεδο εργασίας, ώστε να είμαι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθώντας τα βήματα των Ντόικιτς, Χιντζίδη, Στεφανίδη και Τσεμπερίδη, ο Νίκος Κουρέλλας είναι η πέμπτη χειμερινή μεταγραφή του Αγροτικού Αστέρα και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται πλέον σε μία ομάδα με δεδομένη ποιότητα: «Ο Αστέρας διέθετε ποιότητα ήδη πριν την περίοδο του Ιανουαρίου και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τις πρόσφατες μεταγραφικές κινήσεις έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε την ομάδα στις θέσεις που της αρμόζουν».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep