Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ουρτάδο για... παραμονή!

Ο Εμίλιο Ουρτάδο θα συνεχίσει να προσφέρει στον Παναιγιάλειο. Νοκ άουτ ο Σταμόγιαννος.

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Πολ Ουρτάδο στο Αίγιο από τη Βενεζουέλα όπου μετέβη λόγω προσωπικού προβλήματος. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι θα παραμείνει στο ρόστερ και δεν θα παραχωρηθεί. Μάλιστα, με τον ποδοσφαιριστή φέρεται πως συζήτησε ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης, με τον Ουρτάδο να του κάνει γνωστό ότι θα μείνει στους «μελανόλευκους».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Φωστήρα, ο Σταμόγιαννος έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τραβήγματος στον προσαγωγό, ενώ στην αποστολή δεν θα μπει και ο Εμίλιο Φουρτάδο. Το διεθνές πιστοποιητικό του νεοαποκτηθέντα επιθετικού δεν έχει φτάσει ακόμα από τη Ρουμανία, ενώ και ο ίδιος δεν θεωρείται έτοιμος ακόμα.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την Τετάρτη (14/01) αντιπροσωπεία της ΠΑΕ που αποτελούνταν από τους Νίκο Διαμαντόπουλο, Ανέστη Νάστο, Αρμάντο Γκούφα μαζί με τον γενικό αρχηγό, Χρήστο Μαστροκυριάκο, το μέλος της ΠΑΕ, Γιώργο Παπαναστασίου και τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη, Βασίλη Κατσίβελο επισκέφτηκαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τέμενη, σε κτήμα που παραχώρησε η Αιγιώτισσα επιχειρηματίας Ιζαμπέλα Αρβανίτη. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: 

«Τα μέλη της «μελανόλευκης» αντιπροσωπείας μίλησαν με κάποια από τα παιδάκια, μοιράστηκαν λίγη ώρα από την καθημερινότητά τους, περιηγήθηκαν στο χώρο τους, ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για την εν γένει λειτουργία τού «Χαμόγελου του παιδιού», ενώ δεν παρέλειψαν να καταθέσουν τις καλύτερες των εντυπώσεών τους για το άρτιο έργο το οποίο διαπίστωσαν ότι συντελείται. Μάλιστα, οι διοικούντες παρέδωσαν στους υπεύθυνους ένα συμβολικό ποσό, που συγκεντρώθηκε τις ημέρες των εορτών από όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα της «Μαύρης Θύελλας».

Μαρία Θεοχαρίδη: «Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα!»

Η υπεύθυνη τού «Χαμόγελου του παιδιού» στο Αίγιο Μαρία Θεοχαρίδη, αφού ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη, έκανε λόγο για μια πρωτοβουλία που καταδεικνύει το κοινωνικό και το ανθρώπινο πρόσωπο της κορυφαίας ομάδας τής Αιγιάλειας. «Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, για εμάς είναι μία σημαντική βοήθεια για να συνεχίσουμε το έργο μας. Τέτοιες ενέργειες δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο της αθλητικής μας κοινωνίας και αποτελούν παράδειγμα», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Θεοχαρίδη.

Γιώργος Παπαναστασίου: «Υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά»

Εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Παπαναστασίου ανέφερε τα εξής: «Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να βρισκόμαστε, με την πρώτη ευκαιρία, δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για ένα παραπάνω χάδι και ιδίως στα παιδιά. Και καλό θα είναι να τους έχουμε όλοι στο μυαλό και την ψυχή μας, όχι μόνο τις περιόδους των εορτών. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους τού «Χαμόγελου του παιδιού» για τη θέρμη που μας υποδέχτηκαν και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους δώσουμε συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που επιτελούν».

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep