Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Νίκος Πουρτουλίδης δήλωσε πως ο Ηρακλής έχει νοοτροπία νικητή.

Ο Νίκος Πουρτουλίδης μίλησε στην media day της ΠΑΕ Ηρακλής και απάντησε σε αρκετά ενδιαφέροντα ζητήματα. Ο άσος του Γηραιού ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν.

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε: «Φέτος είναι μία πολύ διαφορετική χρονιά. Και αγωνιστικά και οργανωτικά. Όλα πάνε κατ’ ευχήν. Ολοι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έρχονται τα αποτελέσματα και εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη. Ολοι εντός της ομάδας, γνωρίζουν καλά τον μοναδικό στόχο που έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο».
Για τον τραυματισμό του: «Ηταν μια άτυχη στιγμή. Δεν ήταν ευτυχώς κάτι σοβαρό. Το παλεύουμε μαζί με το ιατρικό τιμ και πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου».
Για τη διαφορά από την Λαμία: «Η αλήθεια είναι πως δεν λειτουργούμε και δεν σκεφτόμαστε έτσι. Είναι για εμάς ένα ακόμα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Πάμε να αγωνιστούμε με τη δέουσα προσοχή και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Η κορυφή είναι κάτι ωραίο, σίγουρα, όπως σίγουρο είναι πως εκεί θέλουμε να μείνουμε. Όμως η κορυφή είναι γλυκιά στο τέλος».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να μιλήσουμε για το παιχνίδι αυτό. Κοιτάμε μόνο την ΑΕΛ. Η κλήρωση έφερε στο δρόμο μας την Τρίπολη, σε ένα ιδιαίτερο για τον κόσμο παιχνίδι. Εμείς θα το παλέψουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτή τη στιγμή σκοπός μας είναι το παιχνίδι του Σαββάτου και τίποτα άλλο».
Για το γεγονός πως η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν παραχώρησε εισιτήρια στον κόσμο του Ηρακλή: «Είναι πολύ άδικο για τον φίλαθλο που θέλει να δει την ομάδα του από κοντά. Οι οπαδοί, οι δικοί μας, είναι παντού και έχουν δείξει το επίπεδο τους. Δεν δημιουργούν προβλήματα. Για εμάς είναι η δύναμη μας ο κόσμος μας. Μας δίνει κίνητρο και δύναμη. Πιστεύω ότι έστω και μεμονωμένα πάλι θα υπάρχει κόσμος στο Αλκαζάρ».
Για τη δική του παρουσία εντός γηπέδου: «Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο προπονητής μου. Αυτό που μετράει για μένα είναι η ομαδική προσπάθεια. Προσωπικά εγώ ως Νίκος ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχα με τον κ. Παπαδόπουλο, μου έχει πει πως δεν θέλει να πιέζομαι τόσο πολύ, γιατί γνωρίζει και ο ίδιος πόσο θέλω να βοηθήσω. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Το σημαντικό είναι πως η δουλειά ανταμείβεται με το αποτέλεσμα και αυτό μετράει».
Για το ρεκόρ της άμυνας: «Πιστεύω για το μηδέν στην άμυνα, ευθύνεται η νοοτροπία νικητή που έχουμε ως ομάδα. Σκοπός μας είναι να κερδίζουμε. Είναι πολύ σημαντικό πως το ρεκόρ αυτό δεν έρχεται μέσα από αμνυντικό παιχνίδι. Πάντα εμείς έχουμε τη κατοχή. Εχουμε ποιότητα ως ομάδα και όσο κρατάμε πίσω το μηδέν έχουμε τη ποιότητα να βάλουμε γκολ».
Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ είναι δυνατή ομάδα, έχει δυνατή έδρα, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Είναι από τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις και να κερδίσεις για να δείξεις πως είσαι πρώτος».
Για το συμβόλαιό του: «Ας ανέβει η ομάδα και ας φύγω του χρόνου. Πιστεύωόμως πως πάντα η προσπάθεια ανταμείβεται. Παλιά είχα απωθημένο να παίξω στην Α’ εθνική, πλέον το ξεπέρασα και το όνο που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα που ανήκω να πετύχει τους στόχους της».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep