Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλος ο κόσμος θέλει το γήπεδο»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
O Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ O Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε με καυστικό τρόπο τις αντιδράσεις για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μήνυμα για την ανέγερση της «Αγιά - Σοφιάς» έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την την κοπή της πίτας των παλαιμάχων.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες, ο επικεφαλής του ΔΣ της ΑΕΚ χαρακτήρισε παράλογες τις αντιδράσεις ορισμένων, λέγοντας: «Όλος ο κόσμος θέλει το γήπεδο. Δεν επικοινωνεί με το μυαλό του όποιος δεν θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει λογική να μην γίνει το γήπεδο σε αυτή την περιοχή. Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα και σήμερα». 

Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» Ντούσαν Μπάγεβιτς είοε: «Να αλλάξει συμπεριφορά απέναντί μας ο δήμος, γιατί η συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ είναι μυστήρια. Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν και είναι γνωστή από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ την έκανε γνωστή σ' όλο τον κόσμο. Πιστεύω πως ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας για να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους και να προχωρήσουμε για το γήπεδο».

Last modified onΤρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep