Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φωνάζει ο κλέφτης»

Ανακοίνωση του Παναιγιαλείου για διαιτησία και... Ερμιονίδα.

Την έντονη δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του Καρυοφύλλη στον αγώνα με την Ερμιονίδα εξέφρασε ο Παναιγιάλειος μέσω ανακοίνωσης. Ωστόσο, δεν έκανε πουθενά για σκέψεις αποχώρησης, ενώ αντίθετα ανέφερε ότι: «Εάν σε κάποιους δεν αρέσει η δυναμική μιας επαρχιακής ομάδας, λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε αλλά δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν, τουλάχιστον με τέτοιες μεθόδους (βλ. κακές διαιτησίες)». Παράλληλα, η ομάδα του Αιγίου σχολίασε και την ανακοίνωση της Ερμιονίδας, υπογραμμίζοντας ότι: «Φωνάζει ο κλέφτης για ν' ακούσει ο νοικοκύρης»!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ειλικρινά πιστεύαμε ότι η επιλογή μας να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, ακόμη και σε παιχνίδι που η ομάδα μας αδικείτο κατάφορα, βοηθούσε στην αναβάθμισή της.

Δυστυχώς αυτή η επιλογή μας δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού τα φαινόμενα των κακών διαιτησιών για τον Παναιγιάλειο πληθαίνουν, με αποκορύφωμα τη σημερινή του κ. Καρυοφύλλη.

Ο εν λόγω, λοιπόν, κύριος έκανε σήμερα στο δημοτικό στάδιο Κρανιδίου ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να μην επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν το αυτονόητο, να παίξουν δηλαδή μπάλα… Από το πρώτο κιόλας λεπτό μέχρι και το τελευταίο ο κ. Καρυοφύλλης «ανακάλυπτε» και «εφεύρισκε» ανύπαρκτα φάουλ και διάφορα «φαλτσοσφυρίγματα», τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να «ρίχνουν» την ψυχολογία τους. Όσο κι αν προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές μας «σταματούσαν» δυστυχώς πάνω στον διαιτητή, τα αλλοπρόσαλλα (εις βάρος του Παναιγιαλείου) σφυρίγματα του οποίου αξίζει να σημειωθεί πως προκαλούσαν μειδίαμα ακόμα και στους φιλάθλους τής Ερμιονίδας…

Υπενθυμίζουμε πως ο εν λόγω διαιτητής είχε σφυρίξει και στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας (πάλι) με την Ερμιονίδα, για το θεσμό τού Κυπέλλου Ελλάδας. Και σε εκείνο το παιχνίδι ο Παναιγιάλειος αδικήθηκε κατάφορα από τον εν λόγω κύριο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το θεσμό. Επειδή, όμως, κινδυνεύαμε τότε να χαρακτηριστούμε «γραφικοί» δεν είχαμε καν μιλήσει, δεν είχαμε καν διαμαρτυρηθεί. Τελικά, όμως, όπως λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…».

Εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας προς κάθε αρμόδια Αρχή και προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχθούμε στο εξής παρόμοιες διαιτησίες, οι οποίες αλλοιώνουν το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Προφανώς κάποιοι εκλαμβάνουν ως αδυναμία τη μέχρι στιγμής συμπεριφορά μας αλλά και τη θέση μας απέναντι στη Διαιτησία.

Εμείς έχουμε επιλέξει εξ αρχής να μην αναφερόμαστε στη διαιτησία, αλλά η αγανάκτηση του κόσμου μας είναι μεγάλη. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα, το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία και τίποτα άλλο!

Κλείνοντας, επιθυμούμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε την «ΠΑΕ Ερμιονίδα» για την άψογη φιλοξενία της τόσο στην ομάδα μας όσο και στους φιλάθλους μας. Όμως, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην ανακοίνωσή της, μέσω της οποίας «φωνάζει» για τη διαιτησία (εάν είναι δυνατόν!). Απαντάμε λοιπόν λακωνικά: «Φωνάζει ο κλέφτης για ν’ ακούσει ο νοικοκύρης!».

Υ.Γ.: Εάν σε κάποιους δεν αρέσει η δυναμική μιας επαρχιακής ομάδας, λυπούμαστε που θα τους στεναχωρήσουμε αλλά δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν, τουλάχιστον με τέτοιες μεθόδους (βλ. κακές διαιτησίες)».

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep