Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κανείς πάνω από την ομάδα»

Ο εορτάζων, Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε και για τις αποχωρήσεις των Μπουντούρη, Χατζηρίζου.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μοίρασε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης μετά τη νίκη (4-1) επί του Πιερικού, ενώ μίλησε για τις πρόσφατες αποχωρήσεις των Μπουντούρη, Χατζηρίζου, αλλά και για την ενίσχυση.

Αρχικά ανέφερε:

«Ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σημαντικό από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής. Θεωρώ ότι έγινε ένα πάρα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και σε αυτό φυσικά βοήθησε και ο Πιερικός. Θα έλεγα ότι στα πρώτα 10-15 λεπτά του παιχνιδιού δεν μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Πιερικός να δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες προϋποθέσεις για την εστία μας αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο πατούσαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, πετύχαμε τέσσερα γκολ και το θετικό για μένα είναι ότι αυτά τα γκολ προήλθαν από τέσσερις διαφορετικούς παίχτες. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε όλες οι ομάδες. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί το τελευταίο διάστημα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ ότι μέσα από την καθημερινότητα και τη βελτίωση σε όλους τους τομείς θα έχουμε τη δύναμη να διαχειριστούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα και τη στηρίζει. Συνεχίζουμε και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’αυτό το παιχνίδι και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού.

Θα έλεγα ότι σήμερα με εξέπληξε γιατί έπαιξε ένα όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο και αυτό συνετέλεσε στο να δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά εμείς ήμασταν πιο ουσιαστικοί, βάλαμε τέσσερα γκολ και πετύχαμε τη νίκη. Εύχομαι στον κ. Γράφα και την ομάδα του Πιερικού καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τις πρόσφατες αποχωρήσεις είπε:

«Όλοι είμαστε υπηρέτες της ομάδος. Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανένας. Οι δύο συγκεκριμένοι παίχτες πήραν μία προσωπική απόφαση και είναι σεβαστή. Συνεχίζουμε αυτοί που μείναμε πίσω. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και όλο μας το ‘είναι’ για καταφέρει η ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η σωτηρία».

Για τις μεταγραφές:

«Είμαστε σε συζητήσεις. Θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές ώστε να έρθουν παιδιά τα οποία να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα και να μας βοηθήσουνε ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή».

Ο Στέργιος Δημόπουλος είπε:

«Θέλω από τη μεριά μου και τους συμπαίχτες μου να ευχηθώ χρόνια πολλά στον προπονητή μας. Όσον αφορά το παιχνίδι, κάναμε βαθμολογικά μία πολύ μεγάλη νίκη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι τη Δευτέρα στο Βόλο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Πιερικού και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έρχεται πάντα και μας στηρίζει».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Ιανουάριος 2015 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep