Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Η ΑΕΛ Καλλονής τα έθεσε από την Πέμπτη (12/01) σε κυκλοφορία

Η διοίκηση της ομάδας της Λέσβου ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη (12/01) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον Σαββατιάτικο (14/01) αγώνα με αντίπαλο την Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η προπώληση θα γίνεται την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 στα γραφεία της ομάδας (Ελ. Βενιζέλου 5):

«Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται ως εξής:

Διακεκριμένα εισιτήρια: €15

Απλά εισιτήρια: €10

Αθλητικά εισιτήρια: €5

Στρατιωτικά-Φοιτητικά: €3

Η έκδοση των φοιτητικών εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ για την διευκόλυνση προσέλευσης στο γήπεδο των φιλάθλων της Λάρισας, κάνει γνωστό ότι οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν στο γήπεδο από την θύρα 3. Επίσης από την συγκεκριμένη θύρα μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο και όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν προμηθευτεί εισιτήριο του αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα προσέρχονται μόνο από την κεντρική θύρα του γηπέδου, καθώς επίσης και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

Επίσης, κατά την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο, θα γίνεται ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Απαγορεύονται αντικείμενα των οποίων η χρήση δύναται να βλάψει τους παίκτες και τον φίλαθλο κόσμο, διατρέχοντας παράλληλα η ΠΑΕ Α.Ε.Λ.Καλλονής κίνδυνο τιμωρίας».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep