Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με απουσίες στην Αθήνα

Η αποστολή της Επισκοπής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Απόλλωνα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς οι Τριχάκης, Φοβάκης παρέμειναν στο Ρέθυμνο αντιμετωπίζοντας μικροπροβλήματα τραυματισμών. Στη βάση του έμεινε και ο Σπανουδάκης καθώς ήταν άρρωστος όπως επίσης κι ο τερματοφύλακας Γιάννης Νικηφόρος. Οι «18» που αναχωρούν το βράδυ της Παρασκευής (9/1) από το λιμάνι της Σούδας για αυτό του Πειραιά είναι οι παρακάτω: Γουναρίδης, Κελαϊδής, Λιονάκης, Μποτωνάκης, Μαραθιανός, Τζανάκης, Λάμπρου, Δελήμπασης, Βουρβαχάκης, Πετράκος, Πιθαρούλης, Βιτώρος, Μανουσάκης, Βιγιαφάνε Γκαστόν Νίκολας, Ράντοβιτς, Δουμάνης, Δρακάκης και Νικόλτσης.
Ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης είπε: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιγνίδι όπου φαβορί είναι ο Απόλλωνας. Εμείς από την πλευρά μας, χρειάζεται να επιδείξουμε πολλή συγκέντρωση και πίστη και φυσικά να δώσουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας έχει πολύ καλή ομάδα, διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και μεγάλη ποιότητα σαν σύνολο.
Παρ’ όλα αυτά, έχουμε και ΄μεις τα δικά μας στοιχεία που θα τα παρουσιάσουμε στο γήπεδο προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε θετικά πράγματα από το ματς, αρκεί όπως προείπα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».
Από την πλευρά του ο Νίκολας Βιγιαφάνε ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι γιατί έχοντας πάρει έναν βαθμό μέσα στο Αίγιο, μάς δίνει τη δύναμη να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και μέσα στη Ριζούπολη. Χρειαζόμαστε πολύ τους βαθμούς και σ’ αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.
Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για το συγκεκριμένο ματς και πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες, γιατί λοιπόν να μην τα καταφέρουμε; Αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάξουμε την κατάσταση τώρα και νομίζω ότι είμαστε σε θέση να το πετύχουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep