Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Παπανδρέου για το «διαζύγιο» με ΑΟΧ

Ο Σταύρος Παπανδρέου αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Χανίων Ο Σταύρος Παπανδρέου αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Χανίων

Ο Σταύρος Παπανδρέου τοποθετήθηκε στο θέμα της λύσης της συνεργασίας του με τον ΑΟ Χανίων.

Ο Σταύρος Παπανδρέου με γραπτή του δήλωση αναφέρεται στην αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χανίων πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, τονίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς μετά το ματς θα υπέβαλε την παραίτησή του.

Η δήλωση Παπανδρέου έχει ως εξής: «Λόγω της αιφνίδιας αποχώρησης μου από την ομάδα του ΑΟ Χανιά θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Μετά την μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης, παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αφού είχα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας, μου ζητήθηκε τηλεφωνικά από τον κ. Νίκο Κατσιγιάννη να λύσω το συμβόλαιο μου καθώς δεν επιθυμούσε να καθίσω στον πάγκο στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Σεβόμενος την απόφαση του, αποχώρησα από την ομάδα πράγμα που θα γινόταν ούτως ή άλλως μετά το ματς καθώς είχα μάθει από τον κ. Τζουγκαράκη ότι θα αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας.

Επειδή ήμουν επιλογή του κ. Τζουγκαράκη σεβόμενος τόσο τον ίδιο όσο και το συμβόλαιο μου αλλά και για λόγους δεοντολογίας φυσικά, θα υπέβαλλα την παραίτηση μου μετά τον αγώνα της Πέμπτης καθώς όλο αυτό το διάστημα, υπήρχε μια έντονη προπονητολογία χωρίς να υπάρχει επίσημη διάψευση αλλά και χωρίς να μπορώ να τοποθετηθώ επίσημα με δηλώσεις μου στα ΜΜΕ.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να χαιρετήσω τους παίκτες θα ήθελα όμως να τους ευχαριστήσω δημόσια όπως επίσης και όσους συνεργάστηκα αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο των Χανίων. Αφήνω την ομάδα σε θέσεις πλέι-οφ προσπαθώντας να αλλάξω την φιλοσοφία της έτσι ώστε να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με τις γραμμές πιο ψηλά συνδυάζοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και με αφορμή δημοσιεύματα που λένε ότι έφυγα λόγω αποτελεσμάτων θα ήθελα να τους πληροφορήσω ότι είχα μόνο μια ήττα από τον Απόλλων με γκολ οφ-σάιντ κάτι που παραδέχτηκε και ο κ. Γιδόπουλος. Όσοι ζουν στα Χανιά γνωρίζουν την προσφορά μου στην ομάδα στην οποία εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζει».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 12:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep