Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρίσιμη τετράδα για Επισκοπή

Η ομάδα του Ρεθύμνου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ένα σερί δύσκολων αγώνων που είχε με την έναρξη του 2015 και συνεχίζε...

Το δύσκολο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά ήταν δεδομένο για την Επισκοπή και το έκανε ακόμη πιο πιεστικό η βαθμολογική θέση της ομάδας στα χαμηλά πατώματα της κατάταξης. Η λευκή ισοπαλία στο Αίγιο επί του Παναιγιάλειου ήταν θετικό ξεκίνημα για μια συνέχεια που μοιάζει εντελώς απαιτητική και δύσκολη.
Μετά το ταξίδι στο Αίγιο ακολουθεί αυτό στη Ριζούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή. Τα δύσκολα δεν σταματούν εκεί, αφού μετά στο πρόγραμμα υπάρχει το ντέρμπι της Κρήτης με τα Χανιά στην Επισκοπή, με το οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.
Δύσκολο είναι και το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, αφού η Επισκοπή θα πρέπει να ανέβει πάλι στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Αχαρναϊκό και θέλει να έχει μαζέψει κάποιους βαθμούς πριν από το ρεπό της, στην 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep