Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντίο με ήττα...

 

Ο Λεβαδειακός πέρασε με 2-0 από τις Σέρρες υποχρεώνοντας τον τοπικό Εθνικό στην τρίτη του ήττα στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου.


Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 του Εθνικού Σερρών εκτός έδρας και πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου μαζί και την πρόκριση στους «16». Αντίθετα, οι Μακεδόνες αποχαιρέτισαν τη διοργάνωση με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στη δεύτερη φάση.

Το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες αφού οι μεν Μακεδόνες είχαν αποκλειστεί οι δε Βοιωτοί ήταν σίγουρα στην τρίτη φάση. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές (Ντράγκαν Κοκότοβιτς και Σάββα Παντελίδη) να κάνουν πολλές αλλατές στις ενδεκάδες τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς αφού στο 25' κέρδισαν πέναλτι μετά από τράβηγμα του Μάγκα στον Πάλλα. Ωστόσο, ο Χατζηδημητρίου που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Στρατηλάτη. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Εθνικό, στο 41' ο Μιλοσάβλιεφ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γούπου και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Λεβαδειακό.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι δεν έκρυβε συγκινήσεις, ενώ από το 77' οι Μακεδόνες αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποχώρησης του Τσουβαλτσίδη που τραυματίστηκε και ενώ είχαν κλείσει οι αλλαγές του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Έτσι, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τον Λεβαδειακό, ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα αξιοποίησε την αριθμητική του υπεροχή και πέτυχε το 0-2 και πάλι με τον Μιλοσάβλιεφ που σκόραρε σε κενή εστία έπειτα από πάσα του Βούκσεβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γούπος, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Κωφοκώτσιος (46' Νικολίτσας), Τσουβαλτσίδης, Μερεσιώτης (70' Μαρίνου), Σαββίδης, Χατζηδημητρίου, Κρεββατάς, Πάλλας (54' Πολύζος), Παπαδόπουλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης (82' Τσιντώτας), Σκέμπης, Παππάς (76' Σοτέλο), Μαχαίρας (65' Νικολακάκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Βούκτσεβιτς, Τομάς, Μιλοσάβλιεφ, Γκόμες, Κονέ.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Last modified onΤρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 02:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep