Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξεκάθαρα για πλέι οφ»

Ο Θανάσης Ρεπετσάς τόνισε ότι πλέον στόχος της Λαμίας είναι η τριάδα.

Για την έως τώρα πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα και τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ μίλησε ο Θανάσης Ρεπετσάς στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Μεταξύ άλλων ο αμυντικός της ομάδας της Φθιώτιδας ανέφερε:

«Το καλοκαίρι που μίλησα με τη διοίκηση, μου έδειξαν ότι έχουν όραμα και μεγάλους στόχους. Με την έλευση του κ. Τεννέ ήταν εύκολο να πάω στη Λαμία, γιατί φαινόταν πως η ομάδα φτιάχνει κάτι καλό. Έχουμε ένα πολύ καλό κράμα στο ρόστερ και μια σοβαρή διοίκηση με τον κ. Παπαϊωάννου, που είναι ένας έντιμος και σοβαρός άνθρωπος που λύνει όλα μας τα προβλήματα. Από εκεί και πέρα είναι στα πόδια μας να πάμε καλά».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Απορώ πώς αυτή η πόλη απείχε πολλά χρόνια από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος διψά για ποδόσφαιρο, μας στηρίζει και δεν μας πιέζει, ενώ μας ακολουθεί κι εκτός έδρας. Είναι ο δωδέκατός μας παίκτης».

Για το στόχο της Λαμίας: «Στόχος μας είναι η τριάδα κι αν μπούμε στα play offs, είναι ένας πρωτάθλημα τελείως διαφορετικό, όπου μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω. Θα ήταν ψέμα να πούμε ότι δεν θέλουμε να πάμε στα play offs, αλλά κρατάμε χαμηλά το κεφάλι».

Για το όνειρο της Super League: «Δεν έχω παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Πέρσι μου δόθηκε η δυνατότητα με την άνοδο της Νίκης Βόλου, αλλά λόγω μη αδειοδότησης δεν μπόρεσε να ανανεωθεί το συμβόλαιο. Εύχομαι να γίνει του χρόνου».

Last modified onΤρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 02:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep