Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα μιλήσω με τη διοίκηση...»

Ο Μουράτ Σεροπιάν θα μιλήσει με τη διοίκηση του Παναιγιάλειου άμεσα... Ο Μουράτ Σεροπιάν θα μιλήσει με τη διοίκηση του Παναιγιάλειου άμεσα...

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στον Παναιγιάλειο άφησε ο Μουράτ Σεροπιάν, που προανήγγειλε συνάντηση με τη διοίκηση.

Ο Μουράτ Σεροπιάν ήταν έντονα προβληματισμένος από την εμφάνιση του Παναιγιάλειου απέναντι στην Επισκοπή και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία δεν είναι δεδομένη. Παράλληλα, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την απόδοση στο ματς της Κυριακής (4/1).

«Δυστυχώς, με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας, καταστρέφουμε όλη την προσπάθεια, χαλάμε όλη την εικόνα. Είμαι αναγκασμένος να ζητήσω συγγνώμη από όλο τον κόσμο γι’ αυτή την εικόνα. Να είσαστε σίγουροι ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ό,τι είναι καλό για την ομάδα. Θα μιλήσουμε αργότερα με τη διοίκηση. Θα βρούμε την καλύτερη λύση. Νομίζω ότι όλοι θα κοιτάξουμε το καλό της ομάδας. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, είναι δύσκολες οι στιγμές. Να πω και πάλι ένα μεγάλο συγγνώμη απ’ όλους και να πω καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλή συνέχεια στον κ. Ανυφαντάκη και στην Επισκοπή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα βρει ο καθένας το δρόμο του», είπε ο Σεροπιάν στη συνέντευξη Τύπου.

Εν συνεχεία, δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το αν σκέφτεται την παραμονή του στον πάγκο του Παναιγιάλειου και απάντησε ως εξής: «Σας είπα, θα μιλήσω με τη διοίκηση και ό,τι είναι καλύτερο, αυτό θα γίνει και για τις δύο μεριές».

(πηγή: aigialeiaspor.wordpress.com)

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep