Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ποιότητα και εμπειρία»

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε για τις προσθήκες των Ντόικιτς, Χιντζίδη.

Για την αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο την Κυριακή (04/01), αλλά και για τις προσθήκες των Ντόικιτς, Χιντζίδη μίλησε στην επίσημη σελίδα του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης και σημείωσε ότι αμφότετροι προσθέτουν εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Coach, είστε ικανοποιημένος από τις προσθήκες των Ντόικιτς και Χιντζίδη;

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί πρόκειται για δύο παίκτες που στοχεύσαμε έγκαιρα και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, ώστε να είναι εδώ ήδη από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου».

Πείτε μας μερικά λόγια για αυτούς τους δύο παίκτες; Τι πιστεύετε ότι θα προσθέσουν στην ομάδα μας;

«Αμφότεροι είναι παίκτες με ποιότητα και εμπειρία στην κατηγορία. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι και οι δύο έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθουν εδώ και να αγωνιστούν σε ένα σύλλογο που προοδεύει σε όλα τα επίπεδα».

Η 11η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ είναι η πρώτη για το 2015, αλλά ταυτόχρονα και η πρώτη μίας σειράς δύσκολων αγώνων που ακολουθούν για τον Αγροτικό Αστέρα. Πόσο σημαντικό είναι το θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή;

«Είναι σημαντικό όσο και σε κάθε αναμέτρηση σε αυτή την ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία. Προσεγγίζουμε το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο με την ίδια πάντα συγκέντρωση, φιλοσοφία και μεθοδολογία. Το θετικό αποτέλεσμα είναι αυτονόητος στόχος, ώστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μία θέση από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω, αλλά και για να δώσουμε σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι χαρά στον κόσμο μας».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep