Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ομάδα με επίπεδο»

Ο Στράτος Χιντζίδης μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να συνεχίσει την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο 27χρονος αμυντικός, Στράτος Χιντζίδης πέρασε από εργομετρικά τεστ, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Αγροτικό Αστέρα και έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα Ευόσμου. Παράλληλα φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα στις οποίες εξηγεί τι τον οδήγησε να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνία από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον.

«Από την πρώτη στιγμή που με ενημέρωσε ο εκπρόσωπος μου για το ενδιαφέρον του Αγροτικού Αστέρα, αποφάσισα ότι αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για την καριέρα μου. Μου αρέσει σαν σύλλογος, σαν ομάδα και σαν ιδέα. Η απόφαση μου έγινε οριστικά θετική, όταν μίλησα και με τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο, τον κύριο Θεοδωρίδη, ο οποίος έχει ανεβάσει το κύρος του Αστέρα τα τελευταία χρόνια και αυτό συζητιέται μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ήρθα σε μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα και άριστο κλίμα. Θέλω να γίνω άμεσα ένα σημαντικό κομμάτι της, ώστε να προσφέρω στην επίτευξη των στόχων της».

INFO

Ο 27χρονος (13/12/1987) με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, πριν μετακομίσει στον Εύοσμο φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και το βιογραφικό του επιδεικνύει πλούσια εμπειρία με τη φανέλα ομάδων όπως η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Πανηλειακός, ο Απόλλων Σμύρνης και η Παναχαϊκή. Στον Αγροτικό Αστέρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 23.

Last modified onΤρίτη, 30 Δεκέμβριος 2014 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep