Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οργάνωση... Super League»

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δήλωσε βέβαιος ότι ο Εθνικός Σερρών θα μείνει στην κατηγορία.

Για την επιστροφή του στις Σέρρες, αυτή τη φορά για τον τοπικό Εθνικό, αλλά και την οργάνωση των «πορτοκαλί» μίλησε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στο Αθλητικό Metropolis 97.2. Τόνισε ότι η νέα του ομάδα έχει οργάνωση επιπέδου Super League και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επίτευξη του στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής δήλωσε:

Για την επιστροφή του:

«Ήμουν στις Σέρρες το 2010 όταν και ανεβάσαμε τον Πανσερραϊκό στη Super League και σίγουρα η πόλη και η ομάδα είναι μεσα στην καρδιά μου».

Γιατί επέλεξε τον Εθνικό Σερρών:

«Είμαστε φίλοι με τον κύριο Μέγκλα καθώς συνεργαστήκαμε πολύ καλά στο παρελθόν στον Πανσερραϊκό και φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Αυτό σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Επίσης από θέμα οργάνωσης πιστεύω ότι η ομάδα είναι επιπέδου Super League».

Για τον στόχο της παραμονής:

«Σε αυτή την δουλειά είναι καλό να παίρνεις ρίσκο και δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω στον Εθνικό δεν θα ερχόμουν. Όταν ήρθα στον Πανσερραικό, η ομάδα ήταν στην 13η θέση, αλλά όχι μόνο καταφέραμε να σωθούμε αλλά και να ανέβουμε κατηγορία. Σίγουρα ο στόχος μας είναι η παραμονή αλλά πιστεύω ότι και με την βοήθεια της διοίκησης μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα πρώτα του συμπεράσματα:

«Διαπίστωσα ότι τα παιδιά έχουν θέληση και αυτό είναι ευχάριστο. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες κάτι που είναι πολύ καλό διότι μ’ αρέσει να συνεργάζομαι με νέους παίκτες που έχουν ταλέντο. Αν καταφέρουμε να κάνουμε 2-3 προσθήκες παικτών που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όπως στην Καλαμάτα που ήμουν παλιά είχα βγάλει τον Λυμπερόπουλο και τον Κωστούλα σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς που είχα τον Ηλιάδη και τον Κλέιτον».

Για την Κίνα και το ποδόσφαιρο εκεί:

«Η Κίνα είναι η… τρίτη πατρίδα μου μετά την Σερβία και την Ελλάδα. Εκεί η χώρα προσπαθεί να ανεβάσει επίπεδο το ποδόσφαιρό της και γι’ αυτό βλέπουμε προπονητές αξίας όπως ο Λίπι και ο Έρικσον να δουλεύουν εκεί. Τα τελευταία χρόνια ρίχνουν πολλά λεφτά στο ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Όπως είναι στην Ευρώπη έτσι είναι και στην Ελλάδα. Πρόβλημα υπάρχει παντού».

Για το πρωτάθλημα:

«Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι, με μια μικρή διαφορά όπως είναι η Λαμία, η Λάρισα και ο Ηρακλής».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΤρίτη, 30 Δεκέμβριος 2014 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep