Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Κάθε δέκα χρόνια»

Χαμηλώνει τους τόνους ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής μετά το 6-1 επί της Παναχαϊκής.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είπε: «Σίγουρα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την ευρεία νίκη με την Παναχαϊκή. Είμαστε πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια, αλλά πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «όχι» στις υπερβολές! Δεν επηρεαζόμαστε από την κοινή γνώμη και από ένα κλίμα υπεραισιοδοξίας που καλλιεργείται έξω από την ομάδα. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι, γιατί στο ποδόσφαιρο τα συναισθήματα μπορούν να αλλάξουν κατακόρυφα από Κυριακή σε Κυριακή. Θεωρώ πάντως ότι διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία για να διαχειριστούμε σωστά είτε την κατάσταση ενθουσιασμού, είτε αντίστοιχα εκείνη της απογοήτευσης. Με 17 βαθμούς ασφαλώς και δεν πετύχαμε κάτι. Το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και να μην εφησυχάζουμε. Έχουμε δυνατότητες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελέσματα όπως αυτό με την Παναχαϊκή έρχονται κάθε... δέκα χρόνια!».

 

Και συνέχισε: «Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 17 γκολ, αλλά πρέπει να υπάρχει και ισορροπία στην άμυνα, όπως και σε όλες τις γραμμές μας. Έχουμε δεχτεί 13 γκολ, αλλά τις δυο τελευταίες αγωνιστικές είμαστε συνεπείς ανασταλτικά. Το κεντρικό δίδυμο των Παπαζούδη-Κουρδάκη βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ είμαστε ευχαριστημένοι και από το ντεμπούτο του Τάσου Παγώνη. Ξέρω τον παίκτη από τον Εορδαϊκό, είναι ένα σοβαρό παιδί, που δουλεύει πολύ και θα μας βοηθήσει. Έκανε καλή πρεμιέρα, αλλά μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα. Παράλληλα, ελπίζουμε ότι μέσα από την καλή πορεία μας θα φέρουμε και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Το έχουμε ανάγκη και για οικονομικούς λόγους. Όσο για τη συνέχεια, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, που χάνουν δύσκολα και έχουν κάνει πολλές ζημιές μέχρι τώρα».

 

* Αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι οι τραυματίες Γκέσιος, Γεωργίου και Τράκις, αλλά και ο Καρλάο, που ακόμα δεν έχει γυρίσει από τη Βραζιλία.

Last modified onΤρίτη, 10 Ιανουάριος 2012 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep