Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήρθα για να βοηθήσω»

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς επεσήμανε ότι ο Εθνικός διαθέτει ποιότητα Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς επεσήμανε ότι ο Εθνικός διαθέτει ποιότητα

Η παρουσία του Χρήστου Μέγκλα ήταν ένας από τους λόγους που ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ανέλαβε τον Εθνικό Σερρών.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έπιασε δουλειά στον Εθνικό Σερρών καθώς την Παρασκευή (26/12) προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του. Ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο, τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αναλάβει την ομάδα της Μακεδονίας έπαιξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Μέγκλας.

«Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι ο Χρήστος Μέγκλας. Τον γνωρίζω από τη θητεία μου στον Πανσερραϊκό καθώς τότε ήταν αντιπρόεδρος. Διατηρήσαμε επαφή και είμαστε φίλοι. Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να έρθω για να βοηθήσω την ομάδα και δέχθηκα. Ήρθα για να βοηθήσω τον Εθνικό σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Football League», είπε χαρακτηριστικά ο Κοκότοβιτς.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ο Εθνικός διαθέτει ποιότητα καθώς και νέους αλλά και έμπειρους ποδοσσφαιριστές, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσει το υπάρχον υλικό.

 

Last modified onΣάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 11:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep