Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοίρασαν δώρα στον Αγροτικό Αστέρα

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα μοίρασε δώρα στο «Σπίτι της Άρσις».

Το ανθρώπινό του πρόσωπο έδειξε ο Αγροτικός Αστέρας και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μοίρασε δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα παιδιών και εφήβων σε κίνδυνο «Το Σπίτι της Άρσις» που βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Πρόκειται για ένα ξενώνα βραχείας φιλοξενίας ανηλίκων και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, παράνομης εμπορίας και διακίνησης, παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω οικογενειακών ή κοινωνικών- οικονομικών συνθηκών.

Η επίσκεψη ήταν μία ελάχιστη προσπάθεια αναγνώρισης της σημασίας του έργου που πραγματοποιείται στο ξενώνα και επίσης ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να προσφέρει λίγη χαρά στα παιδιά με τα δώρα του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εργαζόμενους και τα παδιά του ξενώνα για τη ζεστή υποδοχή, αλλά και τους ανθρώπους που γενναιόδωρα στήριξαν αυτή την επίσκεψη: Τους αδελφούς Παπαοικονόμου, ιδιοκτήτες του καταστήματος παιχνιδιών στον Εύοσμο, EDY TOYS, που πρόσφεραν πλήθος παιχνιδιών, όπως επίσης και τη Mercury Textiles Group, που παρείχε ολόκληρες κούτες με ρούχα.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σπίτι της Άρσις ή για να επικοινωνήσετε με τους κοινωνικούς λειτουργούς που εργάζονται εκεί, ώστε να παρέχετε βοήθεια, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα arsis.gr/to-spiti-tis-arsis ή να τηλεφωνήσετε στο 2310 692 232».

Last modified onΤρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep