Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ηρακλής στη Super League» (video)

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής θα προβιβαστεί στη Super League.

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επενδύσει στον Ηρακλή, τους οπαδούς, τον Νίκο Παπαδόπουλο και την πρόθεση ενίσχυσης μίλησε στον ΟΤΕ TV o Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανέφερε αρχικά: «Ήταν απίθανο που είδα για πρώτη φορά την ομάδα στο γήπεδό μας. Αγαπούσα τη μπάλα, αλλά κάτι έπαθα. Είχα δει την ομάδα στα πλέι οφ, είδα ότι πονούσαν που δεν ανέβηκε η ομάδα και ήθελα να κάνω κάτι ωραίο. Ο κόσμος έχει μεγάλο πάθος, είναι μεγάλο κομμάτι του Ηρακλή. Δεν μπορεί να το βρεις σε πολλά μέρη αυτό.

Χτίσαμε γρήγορα την ομάδα τον Ιούλιο και τα υπόλοιπα γίνονται σιγά - σιγά για να μπουν γερές βάσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις καλή ομάδα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, έχουν ταλέντο, κόσμο από πίσω και έναν καλό προπονητή. Σιγά σιγά ο Ηρακλής θα δυναμώνει».

Για το αν είναι δύσκολο να διοικεί από απόσταση:

«Όταν ήμουν εδώ ήξερα ποιους παίκτες παίρναμε. Τον τελευταίο μήνα πλήρωσε 1.000 δολάρια λογαριασμό σε τηλέφωνα. Στην Ελλάδα, βέβαια, καλό είναι μερικοί πρόεδροι να μην μπερδεύονται με την ομάδα και να αφήνουν τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τη δουλειά τους».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο:

«Είναι ωραίος άνθρωπος. Έχει βάλει καλές βάσεις. Στα φιλικά δεν νικούσαμε, όμως ήξερα ότι ανεβάζει την ομάδα. Εμείς θα πάμε προς τα πάνω. Ήμουν προπονητής και ξέρω. Είχα εργαστεί σε ελληνική ομάδα στον Καναδά. Πανελλήνιος λεγόταν».
παπαδόπουλο;

Για τις μεταγραφές:

«Η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει όπως είναι. Κοιτάμε περιπτώσεις, αλλά τα χέρια μας είναι δεμένα, γιατί μπορούμε να πάρουμε έναν Έλληνα άνω των 24 ετών. Αν ο κόουτς μου ζητήσει βοήθεια, εγώ εδώ είμαι. Έχω δει όλες τις ομάδες. Είναι καλές. Θέλω να πιστεύω ότι εμείς στο τέλος θα ανεβούμε. Με τη δουλειά μας και αν το θέλει ο Θεός θα κερδίσουμε».

Απόδοση: flnews.gr

 

 

Last modified onΤρίτη, 23 Δεκέμβριος 2014 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep