Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Εξάποντο»

Στον Κώστα Παπαδόπουλο αφιέρωσε τη νίκη του Πιερικού ο Μιχάλης Ζιώγας.

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του Πιερικού ο Μιχάλης Ζιώγας και αφιέρωσε τη νίκη στον Κώστα Παπαδόπουλο. Όπως δήλωσε μετά το τρίποντο επί του Φωκικού:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιιριστές μου για τη νίκη. Γνωρίζαμε την ιδιαιτερότητα και σημασία του αγώνα. Ήταν ένα «εξάποντο» ματς. Ξέραμε ότι είχαμε παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον Τύρναβο και στο πρώτο μέρος με τον Αιγινιακό, όμως δεν είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Παίζαμε, λοιπόν, υπό πίεση και θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο.

Χαρίζουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας που κάνει αγώνα για την ομάδα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και να δουλέψουμε περισσότερο, με μεθοδική δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το γκολ ήρθε από μία φάση δουλεμένη. Το ίδιο ακριβώς κάναμε και στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, όμως τότε ο Σεντεμέντες είχε αστοχήσει. Δουλεύουμε τέτοιες φάσεις στις προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη».

Σε ερώτηση περί έλλειψης πάθους των παικτών του είπε:

«Το πάθος δεν διδάσκεται. Είμαι προπονητής και διδάσκω τακτική, προσπαθώντας να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πάθος έρχεται και από την εμπειρία και από το πόσο θέλεις κάτι».

Ο Πάρης Παλιάτσιος είπε:

«Το παιχνίδι για μας ήταν ιδιαίτερο. Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη και δουλέψαμε σκληρά για να την πετύχουμε. Από την αρχή της εβδομάδας ο προπονητής μας έλεγε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η θέση μας πλασματική».

Last modified onΔευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep