Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολη μέρα...»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης στάθηκε στην αποβολή του Μανουσάκη.

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Κώστας Ανυφαντάκης παρά την ήττα (2-0) από τον Άλιμο. Όπως δήλωσε ο προπονητής της Επισκοπής: «Για άλλο ένα ματς, ενώ δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, ήρθε μία δύσκολη, δυστυχώς, ήττα για μας. Ξέρουμε να χάνουμε και αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να επιμείνει με τον ίδιο τρόπο, στις αρχές, στις αξίες που πρεσβεύει να συνεχίσει με πίστη το πλάνο της.

Ήταν ένα ματς που ενώ φαινόταν ότι εμείς θα βάλουμε το γκολ, δυστυχώς, δεν το καταφέραμε. Βέβαια και ο Άλιμος θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ καθώς είχε και δοκάρι.  Για μας είναι μια δύσκολη μέρα. Δεν έχουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίσουμε με δουλειά.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό μας με τον ρόμβο και αρχίσαμε να δημιουργούμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε κάτι σε σχηματισμό αλλά άρδην την ψυχολογία μας».

Ο τερματοφύλακας, Στέφανος Γουναρίδης ανέφερε:

«Πιστεύω ότι ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τον αντίπαλο. Έγινε πάλι μία φάση την οποία, εκ πρώτης, δεν θα ήθελα να σχολιάσω και μείναμε με 10 παίκτες. Ο αντίπαλος ευτύχησε να πετύχει ένα γκολ και επικράτησε. Εμείς τώρα, έχουμε πολύ χρόνο για να κάτσουμε να σκεφτούμε την συνέχεια για να αλλάξουμε κάποια πράγματα γιατί, όντως προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δεν μας βγαίνει αυτό το κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο. Εμείς οι ίδιοι αδικούμε τους εαυτούς μας. Πιστεύω να βρούμε την αιτία και να το φτιάξουμε».

Για την αποβολή του Μανουσάκη είπε:

«Ο Μανουσάκης βάζει καθαρά το σώμα κι όχι τα χέρια. Τώρα αν ο αντίπαλος παίκτης πέφτει κάτω, τί να πω; Τα σφυρίγματα μας έχουν κρίνει πάρα πολλές φορές, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση μας, έκριναν άδικα».

Last modified onΔευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep