Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εκεί που θέλουμε στο τέλος»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Ηρακλής θα είναι εκεί που θέλει στο τέλος της σεζόν.

Μετά το 0-0 με τη Λαμία, ανέφερε: «Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Το κλειδί ήταν πως κάποιοι παίκτες που σηκώνουν το βάρος δεν ήταν σε καλή μέρα. Είχαμε δύο φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ήταν αργό, παιχνίδι τακτικής πιο πολύ. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Δεν βγάλαμε ούτε στατικές φάσεις. Η προσπάθεια έγινε, η ομάδα είναι αήττητη. Δεν μας ευχαριστεί το αποτέλεσμα, όμως μας ενδιαφέρει που θα είμαστε στο τέλος. Θα πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είναι καλό πως θα ξεκουραστούμε. Εχουμε κούραση και κοιτάμε την συνέχεια. Εύχομαι καλές γιορτές και είμαι σίγουρος θα συνεχίσουμε τη νέα χρονιά όπως και τη φετινή».
Για το αν χάθηκε μία ευκαιρία σήμερα: «Ο Ηρακλής, αν θέλετε την άποψή μου, είναι πρώτος. Θα ήταν καλό να κερδίσουμε. Δεν ήταν τελικός. Ηταν σίγουρα όμως ένα σημαντικό παιχνίδι. Στο τέλος πιστεύω θα είμαστε εκεί που θέλουμε».
Για τις μεταγραφές: «Αν πάρουμε παίκτη τον θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν αλλάζει τον σχεδιασμό μας, το σημερινό αποτέλεσμα. Εχουμε συγκεκριμένους στόχους».
Για την παρουσία του Παπαθανασάκη στην Ελλάδα: «Λειτουργεί θετικά που γνωρίσαμε όλοι από κοντά τον κ. Παπαθανασάκη. Τον στεναχωρήσαμε σήμερα, όπως και τον κόσμο, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Παίζει και ο αντίπαλος και σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλός».
Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Δεκέμβριος 2014 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep