Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πήραμε ό,τι δικαιούμασταν»

Ο Αγροτικός Αστέρας δεν δικαιούταν τίποτα σύμφωνα με τον Περικλή Αμανατίδη.

Μετά την ήττα (1-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης δήλωσε: «Στα πρώτα 20 λεπτά έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Μετά, δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά χάσαμε πολλές μονομαχίες και η Αναγέννηση ήταν καλύτερη. Ευτυχίσαμε να μη δεχτούμε κάποιο τέρμα αφού απειληθήκαμε σοβαρά δύο τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στο ημίχρονο είπαμε ότι για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι πρέπει πρώτα απ’όλα να αυξήσουμε και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Νομίζω ότι δεν το καταφέραμε. Σήμερα πήραμε μέσα από το γήπεδο αυτό που δικαιούμασταν, δηλαδή τίποτα.

Όπως σας είπα, βλέπω ότι θα αλλάζει η σειρά στη βαθμολογία για όλες τις ομάδες, κάποιες ομάδες θα κάνουν καλά αποτελέσματα, κάποιες όχι καλά. Αυτό θα συνεχιστεί και τελικά θα επικρατήσουν οι ομάδες που θα διαχειριστούν την κατάσταση καλύτερα, με υπομονή, με σύνεση, αλλά σε ένα κομμάτι θα πρέπει να υπάρχει μία μεγάλη διαφοροποίηση, η οποία είναι η συνεχής βελτίωση των παιχτών και τον ομάδων. Σε αυτό τον δρόμο θα πρέπει να βρεθεί η ομάδα μας για να έχει πραγματικά περισσότερες πιθανότητες να μείνει στην κατηγορία σ’αυτό το εξ’ορισμού δύσκολο πρωτάθλημα που έχει προκηρυχτεί γι’αυτή τη χρονιά.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τη μέχρι τώρα προσπάθεια, συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί σήμερα ήταν καλύτερος και κάνει κι αυτός μια πολύ καλή και μεγάλη προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλους. Εμάς θα μας βρουν πολλές μέρες των γιορτών στα γήπεδα γιατί μας περιμένει πολύ δουλειά».

Ο γκολκίπερ, Παναγιώτης Βοσνιάδης ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή για εμάς. Στο πρώτο 20λεπτο, όπως είπαν και οι δύο κόουτς το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Μετά υπήρξε μία καθίζηση, όπου η Αναγέννηση έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν προηγήθηκε και πήγαμε στο ημίχρονο έτσι. Εκεί μας έδωσε εντολές ο προπονητής μας, δεν καταφέραμε να τις πραγματοποιήσουμε, δεχτήκαμε ένα γκολ και μοιραία χάσαμε το παιχνίδι. Είμαστε καλή ομάδα όμως, δουλεύουμε καλά και θεωρώ ότι θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και στα παιχνίδια που γίνονται εκτός έδρας.

Εύχομαι στην Αναγέννηση, στον κόουτς και τα παιδιά καλή συνέχεια. Η Αναγέννηση είναι μία καλή ομάδα. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι και με υγεία να γυρίσουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Δεκέμβριος 2014 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep