Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα απαντάμε στο γήπεδο»

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για το προσεχές ντέρμπι του Ηρακλή απέναντι στη Λαμία.

Για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου θα κινηθεί τον χειμώνα ο Ηρακλής όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παύλος Μυροφορίδης στον Arena Fm. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά ο Μυροφορίδης δήλωσε:

Για το ματς απέναντι στη Ζάκυνθο:

«Κάναμε μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη. Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που με εντυπωσίασε. Εμείς ήμασταν καλοί, αλλά και πολύ φλύαροι, καθώς δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις. Είναι πολύ καλό που ήρθε και ο πρόεδρος στο γήπεδο. Όταν κερδίζεις το κλίμα είναι πάντα ωραίο. Είχε αρκετό κόσμο και ο κόσμος δίνει πάντα ώθηση ώστε να πιέσει η ομάδα. Είχε υπομονή μέχρι το γκολ και δεν σταμάτησε να βοηθά. Την Κυριακή πρέπει να έχει πάρα πολύ κόσμο το γήπεδο. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πραγματική συμπαράσταση».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τη Λαμία:

«Είναι ένα ματς που δίνει τρεις βαθμούς και αυτούς θέλουμε. Πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και τελειώνει εκεί. Ο στόχος είναι η νίκη. Οι παίκτες εισπράττουν από τον κόσμο, δύναμη και ενέργεια. Όσο περισσότερο κόσμο έχει το γήπεδο, τόσο περισσότερο γίγαντες γίνονται οι ποδοσφαιριστές».

Για τις μεταγραφές:

«Τα χέρια μας είναι δεμένα. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε πιο αξιόλογους πιτσιρικάδες από αυτούς που έχουμε ήδη. Πρέπει να βρεθούν καλύτεροι παίκτες από αυτούς που έχουμε. Βέβαια για αυτό υπάρχουμε εμείς εδώ. Πρέπει να λειτουργήσουμε με ηρεμία και να αφομοιωθούν αυτοί που θα έρθουν. Από το καλοκαίρι ξέρουμε τι θέλουμε και τι θα κάνουμε. Ο προπονητής ζήτησε ένα αμυντικό χαφ. Δεν πρέπει να κινδυνέψει ποτέ η ομάδα να μείνει χωρίς παίκτη εκεί».

Για τις δηλώσεις του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου σχετικά με την ομάδα που υποστηρίζει κατέληξε:

«Έχω μάθει στη ζωή μου να μην ψάχνω για δικαιολογίες. Εγώ παλεύω με όποιον έχω απέναντί μου. Εμείς θα απαντάμε μέσα στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά είναι κακό να εμπλέκει ένα άλλο πρωτάθλημα με τέτοιο τρόπο».

Last modified onΠέμπτη, 18 Δεκέμβριος 2014 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep